POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Djurgården - Örgryte: ÖIS: "Klart att vi har en fördel"

Det här en match där Djurgården absolut inte har råd att förlora. Då är det troligen över. En poäng kan också bli nådastöten med bara två omgångar kvar. Därför är det vinna eller försvinna som gäller för Djurgården.

- Klart att vi har en fördel. Vi har legat här nere hela tiden och haft en ”omöjlig situation” medan Stockholms-lagen tyckt att de ska ligga högre upp, säger Örgrytes tränare Janne Carlsson till FotbollDirekt.se.

DJURGÅRDEN Daniel Sjölund (s), Johan Oremo (s), Dan Burlin (s), Peter Magnusson (s)

Preliminär startelva:
Pa Dembo Touray - Kebba Ceesay, Patrik Haginge, Toni Kuivasto, Petter Gustafsson - Christer Youssef, Prince Ikpe Ekong, Markus Johannesson, Hrvoje Milic - Mikael Dahlberg, Mattias Jonson

Skador/avstängningar:

Håll ögonen på: Mattias Jonson - så klart - om han kan spela. Syntes tydligt mot BK Häcken hur nyttig han fortfarande är.

DIF-snack:
- Många kallar säkert dagens möte med Örgryte för en ödesmatch, men vi ser det som möjligheternas match. Vi har alla möjligheter att påverka utgången av Allsvenskan i den här matchen, säger tränaren Andrée Jeglertz till klubbens officiella hemsida.

- Självklart var vi besvikna efter matchen mot Häcken där vi var värda minst en poäng, igen. Men vi ska inte prata om tur och otur, tur förtjänar man. Nu är det ett flertal matcher där vi känner att vi inte har haft marginalerna med oss, men om vi fortsätter att jobba på det inslagna spåret och fortsätter att skapa så många chanser så kommer marginalerna att komma på vår sida, det är jag övertygad om.

ÖRGRYTE Björn Anklev (a), Christofer Bengtsson (s), Jonathan Lindström (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Bengt Andersson - Robin Jonsson, Dennis Jonsson, Roy Miller Hernandez, Adam Eriksson - Pavel Zavadil, Sebastian Johansson, Alexander Mellqvist, Alessandro Silva Perriera - Marcus Allbäck, Alvaro Santos.

Håll ögonen på:
Alvaro Santos, wow, vad bra anfallaren är just nu. Brasilianaren är stekhet inne i boxen och är helt omöjligt att få grepp om. Kommer vara ett ständigt orosmoment på Stockholms Stadion.

ÖIS-snack:
- Klart att vi har en fördel. Vi har legat här nere hela tiden och haft en ”omöjlig situation” medan Stockholms-lagen tyckt att de ska ligga högre upp. Vi är mer förberedda, säger Örgrytes tränare Janne Carlsson till FotbollDirekt.se.

- Det kommer att bli en jättetuff match och det kommer bli full fart framåt från bägge lagen från början. Dif måste vinna och är inte nöjd med oavgjort.

Publicerad 2009-10-24 kl 10:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå