Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR: Djurgården-Gefle: ''Oremo kommer inte överraska oss''

Djurgårdens Johan Oremo ställs ikväll mot sin gamla klubb Gefle som han lämnade i somras. Men någon oro hos gästernas tränare Pelle Olsson finns inte för anfallaren.

- Han kommer inte överraska oss då vi känner till hans spelstil allt för väl, säger Gefle-tränaren Olsson till FotbollDirekt.se.

DJURGÅRDENS IF Paul Lindholm, assisterande tränare: - Spelmässigt har det sett bra ut under en längre tid. Nu börjar vi få med oss resultaten och det ökar givetvis tron på det vi gör. Tidigare släppte vi in mål i slutet på matcherna, nu är det vi som gör de målen och förhoppningsvis kan vi inleda en positiv trend nu.

Om Gefle: - De är indragna i bottenstriden och vill bort därifrån. Hungriga vargar springer mer och jag tror att Gefle kommer vara rejält hungriga mot oss. Vi har haft hyfsat lätt mot dem tidigare och på mittplan ska vi försöka vinna boll för att kunna gå på snabba omställningar.

Om läget i laget: - Lance Davids är ett litet frågetecken. Sedan tidigare är Oskar Wahlström, Aki Riihilahti, Martin Andersson och Mattias Jonsson skadade.

Preliminär startelva: Pa Dembo Touray - Lance Davids, Toni Kuivasto, Peter Magnusson, Jan Tauer - Markus Johannesson, Andrej Komac, Prince Ikpe Ekong - Jones Kusi Asare, Johan Oremo, Daniel Sjölund

GEFLE IF

Per Olsson, tränare: - Vi är inte nöjda med varken resultatet eller prestationen mot Norrköping senast. Trots det är vi nära att få poäng med oss men vår reducering kom för sent. Det känns som att vi är på väg in i en bra trend, och det visade vi också i senaste vinsten mot Halmstad.

Om Djurgården: - Jag tror att deras dåliga period är över. Det har hittat tillbaka till sitt spel och tagit två raka segrar, nu senast mot Rosenborg där Johan Oremo gjorde ett mål som är typiskt för hans spelstil. Men han kommer inte överraska oss då vi känner till hans spelstil allt för väl.

Om läget i laget: - Anfallaren Daniel Westlin missar matchen då han har hälseneproblem. I övrigt är truppen intakt.

Preliminär startelva: Mattias Hugosson ? Andreas Revahl, Thomas Hedlund, Anders Wikström, Daniel Bernhardsson ? Yannick Bapupa, Mathias Woxlin, Johannes Ericsson, Johan Claesson ? Amadou Jawo, Alexander Gerndt.

Publicerad 2008-08-17 kl 12:35
Annons
Annons
Annons