POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR ELFSBORG - LJUNGSKILE: Elfsborg ute efter revansch

Vårens möte förlorade Elfsborg överraskande på Starke Arvid Arena. Nu är de ute efter revansch mot Ljungskile.

- Det ska vi givetvis jobba hårt för. Vi ska kämpa hårt för att ta revansch på Ljungskile, revanschlusten är väldigt stor efter matchen på Starke Arvid men vi är väl medvetna om att Ljungskile är ett svårforcerat lag och en stark motståndare, säger tränaren Magnus Haglund till elfsborg.se.

ELFSBORG

Magnus Haglund, tränare: Poängen i alla matcher framöver blir jätteviktiga, så det blir ingen skillnad på det viset. Men det krävs att vi plockar många poäng, gärna med början på måndag, säger Haglund till elfsborg.se.

Om Ljungskile: - De kommer spela sitt spel, som de gjort; att de spelar tight med sin fembackslinje och att man försöker göra det tight och svårt för oss. De är skickliga på det. Jag såg dem mot Helsingborg och tyckte att de gjorde det väldigt bra i den matchen och gav inte Helsingborg speciellt många möjligheter.

Om läget i laget: Elfsborg kommer till spel utan avstängde Lasse Nilsson.

LJUNGSKILE

David Wilson, tränare: - Det är kul de här typen av lag i allsvenskan, som Helsingborg och AIK. Vi ser fram emot att åka till Elfsborg. Vi är inne i en bra period, nu måste vi se till att hålla i den så länge som möjligt. Och för att göra det så måste vi se vad vi kan göra bättre - som till exempel att hålla i bollen och hjälpa varandra på planen mer.

Om Elfsborg: - De är väldigt spelskickliga och vi måste försöka stoppa deras passningsspel, som vi gjort tidigare mot sådana här lag. Gör vi det vi kan bra så kommer det att bli en tuff match för dem.

Om läget i laget: - Vi har bara Markus Senften skadad.

FD:s kommentar: Elfsborgs förlust mot LSK under våren får ses som ett olycksfall i arbetet. Visserligen har Ljungskile visat att de kan störa topplagen, men Elfsborg och Kalmar FF är Allsvenskans främsta lag för tillfället och Haglunds mannar lär dessutom vara rejält revanschsugna efter uttåget ur UEFA-cupen.

Publicerad 2008-09-01 kl 11:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå