Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR ELFSBORG - TFF: Lovar att jaga ifatt Helsingborg

Inför Elfsborg-Trelleborg:

Ingen oro i Elfsborg. Proppen mot IFK Göteborg har inte skakat om guldfavoriten. Istället lovar Mathias Florén att illa kvickt täppa till glappet till Helsingborg i toppen.

ELFSBORG

Skador/avstängningar: Jari Ilola (s), Stefan Ishizaki (s), Johan Sjöberg (s), Jesper Florén (s).

Preliminär laguppställning: Joakim Wulff – Johan Karlsson, Teddy Lucic, Martin Andersson, Mathias Florén – Anders Svensson, Daniel Mobaeck – Amadou Jawo, Martin Ericsson, Emir Bajrami – Denni Avdic.

Håll ögonen på: Denni Avdic. En underbar spelartyp. Så stor, så tung och svår att ta bollen av. Forward som också gör sig offensivt på ett mittfält. Kronprins till Anders Svensson.

Elfsborg-snack:
- Vi tar en match åt gången. Men vi satsar fullt på att täppa till hålet upp till Helsingborg så självklart vill vi prestera bra när vi får chansen, säger Mathias Florén.
- Vi har hittat en enorm drivkraft och efter Göteborgsmatchen har vi hittat något som taggar oss lite extra. Vad det är kommer jag inte tala om. Ni får se.

- Vi har all respekt för Trelleborg. Det är ett mycket kompetent lag. Därför väljer vi att fokusera på oss. Vi har som sagt en del att rätta till sedan förra matchen men vi är samtidigt svårslagna hemma, det vet vi om. Vi går för vinst, men det blir tufft.

TRELLEBORGkador/avstängningar: Fredrik Jensen U(s), Joakim Nilsson (a), Viktor Noring (s), Andreas Wihlborg (s), Yousef Fakhro (s), Johan Nilsson Guiomar (s), Daniel Jovanovic (s), Max Fuxberg (s), Zoran Jovanovic (s).

S

Preliminär laguppställning: Fredrik Persson – Dennis Melander, Peter Abelsson, Thommie Persson, Jonathan Asp – Mattias Adelstam, Viktor Svensson, Kristian Haynes, Magnus Andersson - Andreas Drugge, Joakim Sjöhage.

Håll ögonen på: Joakim Sjöhage. Hans snabbhet och internationella steg finns där fortfarande. Joakim måste bara få chansen. Målfarlig och stark i djupled.

TFF-snack:
- Jag tycker att det trots allt känns ganska bra, vi har inte så mycket att förlora mot ett lag som Elfsborg på bortaplan, säger Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg till FotbollDirekt.se.

- Tabellen kanske ljuger lite grann. Vi är bättre än den visar men samtidigt gjorde vi verkligen ingen bra match senast mot BP.

- Speciellt den har gett oss ett starkt revanschbegär.

- Elfsborg har en väldigt stark uppställning. 1-5 mot Göteborg säger inte så mycket. En utvisad spelare och blottor när Elfsborg jagade kvittering. Nej, det är ett missvisande resultat. Vi har konstaterat att Elfsborg öppnade matchen väldigt starkt, sedan är det tillfälligheter som gör att det gick som det gick.

Publicerad 2010-04-25 kl 14:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons