Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR ELFSBORG-GAIS: Vi står helt klart i underläge

Elfsborg är rejält slitna efter den senaste tidens tuffa spelschema. Men Gais vägrar se någon fördel i situationen.

- Vi har inte tänkt i de banorna. Vi står helt klart i underläge men ska göra vårt bästa för att ta poäng, säger Gais-tränaren Magnus Pehrsson till FotbollDirekt.se.

IF ELFSBORG

Martin Andersson, lagkapten:
- Vi ser väldigt positivt på den här matchen, vi är i bra form. Vi har vunnit de senaste matcherna och det är bra go i laget. Sist spelade vi hyfsat, vi håller nollan. Men vi tar med oss de tre poängen helt enkelt. Jag tror vi kan göra en riktigt bra match imorgon.

Om Gais:
- Det är ett duktigt lag, men de har haft blandade resultat i år. Men jag tycker de har rätt många bra offensiva spelare. Det är väl det, vi får vara noggranna i försvaret.

Om läget i laget:
- Vi har inga avstängningar, men det är en del smågrejer och frågetecken. De spelarna testas imorgon så får vi se vilka som är med. Vi har haft en hel del matcher men nu har vi fått vila några dagar, så det känns väldigt piggt i benen nu.

Preliminär startelva:
Johan Wiland - Johan Karlsson, Mathias Florén, Andreas Augustsson, Martin Andersson - Denni Avdic, Stefan Ishizaki, Emir Bajrami, Daniel Mobaeck - Fredrik Berglund, Lasse Nilsson

GAIS

Magnus Pehrsson, tränare:
- De två senaste matcherna mot GIF Sundsvall är våra två sämsta den här säsongen, kanske i kombination med någon annan. De tre målen vi släppte in var inte ett kollektivt försvarsspel, beslutsamheten var för dålig. Det har varit ungefär som i början av säsongen, men då ändrade på det och det hoppas jag att vi kan göra det imorgon också.

Om IF Elfsborg:
- Det är en jättestor utmaning. De har varit riktigt bra och är ett riktigt bra hemma. Så vi står helt klart i underläge. Det gäller att jobba hårt och samtidigt inte glömma bort att spela vårt eget spel.

Om läget i laget:
- Jonas Lunden är avstängd men i övrigt har vi samtliga spelare skadefria.

Preliminär startelva Gais:
Dime Jankulovski - David Durmaz, Bobbie Friberg da Cruz, Richard Ekunde, Kenneth Gustavsson - Fredrik Lundgren, Eyjólfur Hédinsson, Levon Pachajyan, Wanderson Do Carmo, Reuben Ayarna - Pablo Campos

Publicerad 2008-08-04 kl 09:42
Annons
Annons
Annons