Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR EUROPA LEAGUE: Nilsson självkritisk: "Allt var åt helvete"

Elfsborg har lite av ett "mission impossible" ikväll. Boråsklubben ska vända på 0-4 mot Ålesund. Men Lasse Nilsson har inte gett slaget förlorat.

- Får vi in ett eller två snabba mål så kan allt hända, säger Lasse Nilsson till Fotbollsverige.se.

Guldstrid i allsvenskan och en fantastisk formkurva, men efter bortamötet med norska Ålesund trycktes boråsarna tillbaka ner på jorden. Och det med besked. 0-4 i baken och drömmen om avancemang i Europa League är så gott som krossad. Men hoppet har inte övergett spelarna, trots insatsen senast.

- Det var inte mycket alls som stämde senast, och vi måste göra det mesta bättre ikväll. Allt var åt helvete i princip, säger Lasse Nilsson till Fotbollsverige.se och fortsätter:

- Det är ju givetvis inte omöjligt att vi ska vända på detta men det blir väldigt svårt.

Om det är något som talar för Elfsborg så är det hemmaplan. Obesegrade hemma i år och den senaste allsvenska förlusten kom mot Helsingborg i oktober i fjol. Konstgräset i Borås brukar ställa till det även för utländska lag men kvällens motstånd Ålesund spelar, dessvärre för Elfsborg, själva på konstgräs till vardags så något överraskningsmoment finns inte att tillgå.

- Vi vet att vi är bra hemma och får vi in ett eller två snabba mål så kan allt hända, säger Nilsson.

Vad i Ålesunds spel måste ni se upp extra mycket med ikväll?

- Inte så mycket faktiskt. Jag tycker inte att de imponerade så mycket i förra mötet heller utan det var mer vi som inte var bra. Men är det något jag ska peka på så är det nog fasta situationer.

Seger mot AIK senast i allsvenskan. Finns det något från den matchen ni kan ta med er till matchen ikväll?

- Nej det tycker jag inte. Det var en förstås en viktig seger men det blir en helt annan match ikväll med helt andra förutsättningar.

Publicerad 2011-08-04 kl 16:42
Annons
Annons
Annons