POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR Gais - Halmstad: ''Vi ska ha åtta lag bakom oss''

Vid segern i mittenmötet mot Halmstad kan laget även börja blicka uppåt i tabellen.

- Vi siktar i första hand på att komma på övre halvan och ha åtta lag bakom oss. Sedan vill vi självklart klättra så många placeringar som möjligt, säger Gais assisterande tränare Patrik Johansson till FotbollDirekt.se

Gais

Patrik Johansson, assisterande tränare:
- I 0-0 matchen mot Gefle senast valde vi att spela ett lite enklare spel. Som matchen blev var slutresultatet rättvist och en poäng på Strömvallen är inte fy skam. Mot Halmstad blir det en annan match och vi är också starkare hemma än borta. Vi siktar i första hand på att komma på övre halvan och ha åtta lag bakom oss. Sedan vill vi självklart klättra så många placeringar som möjligt.

Om Halmstad:
- Ett spelskickligt lag med många unga och intressanta spelare. De satsar mycket på att lyfta fram spelare från lägre divisioner och den egna leden. Något liknande gör vi också, även om vi har en del utländska importer.

Om läget i laget:
- Andreas Tobiasson är avstängd och Daniel Nicklasson skadad. Sedan finns frågetecken för Daniel Morais Reis, Tommy Lycén och David Durmaz. De var inte med senast mot Gefle men nu hyser vi goda förhoppningar kring deras medverkan.

Preliminär startelva Gais:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Bobbie Friberg da Cruz, Richard Ekunde, Kenneth Gustafsson - Fredrik Lundgren, Johan Mårtensson - Levon Pachajyan, Eyjólfur Hédinsson, Wanderson do Carmo - Björn Andersson

Halmstad

Janne Andersson, tränare:
- Vi tycker själva att det blivit bättre på sistone. Därför var jag besviken på vår första halvlek mot Örebro utifrån perspektivet vi hade. Matchen var ett litet steg tillbaka och fem insläppta mål på två matcher är för mycket. Men något platt fall är det inte tal om utan helheten är fortfarande helt okej.

Om Gais:
- När vi mötte dem i våras blev det 0-0 och både Gais och vi har varit stabila under större delen av säsongen. Så det är upplagt för en väldigt öppen tillställning.

Om läget i laget:
- I nuläget har vi bara Magnus Arvidsson på skadelistan sedan tidigare.

Preliminär startelva Halmstad:
Magnus Bahne - Mikael Rosén, Tomas Zvirgzdauskas, Tommy Jönsson, Per Johansson - Michael Görlitz, Andreas Johansson, Sebastian Johansson, Marcus Olsson - Anel Raskaj, Anselmo

Publicerad 2008-09-27 kl 16:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå