POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR GAIS - IFK NORRKÖPING- Tränarna - ''Fungerar inte som ett lag''

Gais har inte släppt in något mål på fyra matcher. Norrköping jagar första trepoängaren men har hittills haft svårt att få alla i laget att dra åt samma håll, något de båda tränarna håller med om.

- Deras problem är att de inte fungerar som ett lag, tycker Gais tränare Magnus Pehrsson till FotbollDirekt.com.

- Jag håller med, säger Norrköpings tränare Sören Cratz.

Gais

Magnus Pehrsson, tränare:
- Vi har inte förlorat på ett tag men de senaste prestationerna mot Gefle och Halmstad kunde varit bättre trots att vi fick med oss bra resultat. En veckas vila från allsvenskan har också gjort gott då vi fått en paus och kunnat ladda om batterierna. Vårt försvarsspel ger oss mycket trygghet men framåt finns där ännu mycket att ta av. Vi har gjort för lite mål och hoppas vi kan utvecklas där och bli bättre.

Om Norrköping:
- De har fått en dålig start på allsvenskan. Jag har sett dem en del och individuellt är de bra. Deras problem är att de inte fungerar som ett lag. Polacken Marcin Burkhardt till exempel är en mycket duktig spelare men får inte ut sitt max när inte laget fungerar ihop.

Om läget i laget:
- Vi saknar Christos Christoforidis, Henrik Dahl och Daniel Morais Rais som samtliga är skadade.

Preliminär startelva:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Andreas Tobiasson, Bobbie Friberg da Cruz, Kenneth Gustafsson - Ikpe Ekong, Fredrik Lundgren - Levon Pachajyan, Wanderson do Carmo, Eyjólfur Hédinsson - Sheriff Suma

IFK Norrköping

Sören Cratz, tränare:
- Vi längtar verkligen efter tre poäng nu. Det är ingen desperation utan ren längtan. Men man får inte tre poäng per automatik utan för de krävs hårt jobb och rätt inställning under en hel match.

Gais tränare Magnus Pehrsson tycker inte att ni fungerar som ett lag. Vad säger du om det?
- Jag håller med. Vi har många nya spelare med olika nationaliteter så det tar ett tag att formera laget och få det att fungera optimalt. När vi får de och fungera kommer vi bli riktigt vassa för individuell kvalité har vi gott om.

Om Gais:
- De har säkert överraskat många men inte mig. Jag vet att de är bra från när vi mötte dem under försäsongen. Då spelade de väldigt fin fotboll stundats och det är ett spelande lag med ett väldigt starkt försvarsspel.

Om läget i laget:
- Magnus Samuelsson, Eirik Dybendal och Gardar Gunnlaugsson är skadade.

Preliminär startelva:
Nuredin Bakiu - Viktor Rönneklev, Thomas Magnusson, Kristoffer Arvhage, Mikael Roth - Richard Spong, Mikael Blomberg - Daniel Bamberg, Marcin Burkhardt, Felix Magro - Kevin Amuneke

Publicerad 2008-05-05 kl 12:10
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå