POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR GAIS-ÖSK: ''Vi måste bli spetsigare''

För en månad sedan förlorade Gais med 0-4 mot Kalmar FF. Efter det har laget spelat sex raka matcher utan förlust. Trots det är Gais assisterade tränare Patrik Johansson inte helt nöjd. Framförallt anfallsspelet måste bli bättre, anser han.

Gais

Patrik Johansson, assisterande tränare:
- Vi känner oss ganska starka och kommer från en bra prestation mot Malmö FF. Men det krävs ett hårt jobb och att vi är lika fokuserade i det vi gör. Vi måste också vara mer uppoffrande i djupled och inne i straffområdet. Vi måste vara beslutsamma när lägena dyker upp. Vi måste upp ett ytterligare ett snäpp och bli spetsigare.

Om Örebro SK:
- Det är ett lag som har en hel del erfarenhet. De har periodvis gjort bra matcher, men växlar en hel del mellan högsta och lägstanivå. Hemma kan de slå vilket lag som helst. Deras problem, precis som oss, är att de inte är tillräckligt spetsiga.

Om läget i truppen:
Sheriff Suma och Jóhann Gudmundsson försvinner ur truppen och in kommer Björn Andersson och Tommy Lycén.

Preliminär startelva:
Dime Jankulovski - David Durmaz, Bobbie Friberg da Cruz, Andreas Tobiasson, Kenneth Gustafsson - Prince Ikpe Ekong, Fredrik Lundgren - Levon Pachajyan, Wanderson, Daniel Nicklasson - Daniel Morais.

Örebro SK

Sixten Boström, tränare:
- Vi har med rätta fått ett visst beröm för att vi presterat bra fotboll emellanåt. Samtidigt har vi i vissa halvlekar inte varit på den nivå vi borde, säger han till Nerikes Allehanda.

Om läget i truppen:
- Patrik Haginge (sjuk) är det största frågetecknet inför matchen, konstaterar ÖSK-tränaren Sixten Boström.
Sebastian Henriksson är också osäker (Reds anm.)

Preliminär startelva:
Peter Westman - Patrik Anttonen, Glenn Holgersson, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Patrik Haginge, Fredrick Nordback, Magnus Kihlberg - Stefan Rodevåg, Nedim Halilovic, Roni Porokara.

Fotbollstider i TV4

Publicerad 2008-05-12 kl 12:43
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå