Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR GAIS-TRELLEBORG: Wanderson rankas högre än någonsin

Allsvenskan

Redo för comeback. Allt ljus på Wanderson - och lagkamraterna har höga förväntningar.- Han är bättre nu än när han lämnade, säger Dime Jankulovski.

GAIS
Preliminär startelva (4-4-2): Dime Jankulovski - Jimmy Tamandi, Richard Ekunde, Calum Angus, Kenneth Gustafsson - Eric Bassombeng, Reuben Ayarna, Johan Mårtensson, Mervan Celik - Wanderson, Alvaro Santos.
Skador/avstängningar: Fredrik Lundgren (a), Richard Spong (s), Mohammed Abdulrahman (s).
Han är formstarkast: Wanderson. Han har visserligen inte visat upp sig än. Men Gais var bleka mot Norrköping och när både Alexander Axén och Dime Jankulovski påstår att Wanderson är bättre än när han lämnade - så är han sannolikt också formstarkast.
ANNONS
Gais-snack:
- Det lilla man har sett av Wanderson är riktigt bra. Jag tycker han är bättre nu än när han lämnade oss, säger Gais-målvakten Dime Jankulovski till FotbollDirekt.se.
- Han har växt ännu mer, både som fotbollsspelare och som människa. Han lämnade tryggheten mot något som är helt olikt vad han är van vid. Men det har sett fantastiskt bra ut.
Frågetecknet är väl om han kan spela 30, 60 eller 75 minuter.
- Trelleborg skiljer sig inte så mycket från förra året. Dom har tappat Drugge, det är ju en nyckelspelare. Men de har bra spelare ändå.
- Jag hoppas att vi kommer göra en så pass bra match att vi kan vinna. Nu har vi en bra plan att spela på, så vi har inget att skylla på. Det är våra egna kvaliteter som blir avgörande.
TRELLEBORG
Preliminär startelva (4-5-1): Viktor Noring – Dennis Melander, Thommie Persson, Tobias Mattsson, Jonathan Asp – Joakim Nilsson, Kristian Haynes, Magnus Andersson, Ibrahim Koroma, Erdin Demir – Joakim Sjöhage
ANNONS
Skador/avstängningar: Yousef Fakhro (s), Johan Nilsson Guiomar (s), Peter Abelsson (s), Tuomo Turunen (s), Marcus Pode (s), Fredrik Jensen (sjuk), Viktor Noring (osäker).
Han är formstarkast: Kristian Haynes. Var en av TFF:s bästa i den tunga premiären med MFF och stod för ett vackert mål. Får stort ansvar i ett skadedrabbat Trelleborg, såväl offensivt som defensivt.
TFF-snack:
- Vi kan inte lägga någon energi på att det blir en till bortamatch, det är som det är, säger Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg till FotbollDirekt.se.
- Ullevi har varit en bra arena för oss, vi tog med oss två segrar därifrån i höstas så jag tror att spelarna har med sig positiva bilder till matchen. Vi har en bra känsla.
- Viktor Noring är med i truppen. Vi åker upp med tre målvakter för säkerhets skull. Han har varit med i träning senaste dagarna men det är fortfarande aningen osäkert.
ANNONS
- Vi vet att det blir tufft mot ett Gais som är revanschsuget i sin hemmapremiär och som troligtvis har Wanderson med i uppställningen. Men vi ska försöka sätta vår prägel på matchen. Jag hoppas vi kan lyfta vårt eget spel, det var bra i perioder mot Malmö, men vi var lite för generösa.
Publicerad 2011-04-09 kl 15:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto