POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Gefle - HBK: Nattsvart Gefle-trend - se matchen live på webben

Gefle har noll poäng på de fem senaste matcherna och har inte lyckats göra mål. Nu faller gästrikarna som en sten genom den allsvenska tabellen.
- Nu kämpar vi för vår och föreningens målsättning, att bli bland de tio främsta, säger mittbacken Daniel Theorin till FotbollDirekt.se.

GEFLE

Skador/avstängningar : Jonatan Berg (s), Hasse Berggren (s), Jonathan Hellström (s).

Preliminär startelva : Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Omar Jawo, Andreas Dahlén - Marcus Hansson, Yannick Bapupa, Yussif Chibsah, Jonas Lantto - Daniel Westlin, Alexander Gerndt.

Håll ögonen på : Gefles spelare har gått mållösa från de fem senaste omgångarna och i den här matchen är det forwardsduon som måste lösa nervknutarna.

Gefle-snack :
- Vi har haft svårt att göra mål och har släppt till en del bakåt. Men mot BP såg det något bättre ut. Försvarsspelet måste stämma över hela planen. Sedan har vi en del andra spelare från i våras. Då hade vi Berggren, Berg och Jawo som tog ett stort jobb och dessutom petade in några bollar, säger Daniel Theorin till FotbollDirekt.se.

HALMSTADS BK

Skador/avstängningar : Tim Sparv (a), Mikael Rosén (s), Emil Jensen (s), Ajsel Kujovic (s).

Preliminär startelva : Magnus Bahne - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgzdauskas, Johnny Lundberg, Per Johansson - Anel Raskaj, Jonas Saevarsson, Azrach Mahamat, Michael Görlitz - Marcus Olsson, Anselmo.

Håll ögonen på : Sommarförvärvet Johnny Lundberg har hittat rätt i det centrala försvaret och Halmstad känns nu mycket stabilare.

HBK-snack :
- Förlusten med 0-2 på hemmaplan är inget jag vill minnas, säger Halmstads Emil Salomonsson till klubbens officiella hemsida och syftar på senaste mötet med Gefle.
- När jag tänker tillbaka är det bara frustration. Nu vill jag ha revansch och slår vi dem nu får vi en än mer positiv känsla, säger 20-åringen.

Publicerad 2009-10-04 kl 12:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå