POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR HÄCKEN-GEFLE: Ranégie manar till tålamod mot Gefle

Tråkspelande enligt många - men allsvenskans skyttekung har den största respekt för Gefle: "Ett väldigt speciellt lag att möta".

HÄCKEN

Preliminär startelva:
Christoffer Källqvist - Tibor Joza, Mattias Östberg, Emil Wahlström, David Frölund - Jonas Bjurström, Josef Karlsson - Jonas Henriksson, John Chibuike, René Makondele - Mathias Ranégie.

Skador/avstängningar: Björn Anklev, Kari Arkivou, Tom Söderberg.

Han är formstarkast: Mathias Ranégie. Ser ut som en skytteligavinnare redan nu. Stark i boxen, löper rätt hela tiden och dessutom knäppsäker i avslutningarna.

Häcken-citat:

- Gefle är ett väldigt speciellt lag att möta, säger Mathias Ranégie till FotbollDirekt.se.

- De har en stark idé som de tror på väldigt mycket. De spelar väldigt långt, i princip aldrig igenom mittfältet. Och så ligger de rätt i positionerna. Vi kommer att behöva väldigt mycket tålamod för att rå på dem.

- Örebro var väldigt defensiva mot oss senast, så spelar de ju aldrig annars. Men de hade nog insett att de inte kan gå framåt så mycket som de brukar när de möter oss. Gefle kommer att ställa upp som Örebro, fast ännu mer extremt i sin defensiv.

GEFLE

Preliminär startelva: Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Pär Asp, Jonathan Hellström - Jonas Lantto, Yussif Chibsah, Zakaria Abdulai, James Frempong - Jakob Orlov, Dragan Kapcevic.

Skador/avstängningar: Hjalmar Öhagen, Daniel Leino, Erik Törnros, Mikael Dahlberg, Olof Mård

Han är formstarkast: Jonas Lantto. Flyfotad och de svepande inläggen är svåra att försvara sig emot, landar ofta i ytan precis utanför målvaktens plockradie. Som sist mot Trelleborg - Kapcevic hade bara att sätta foten till. Kanske blir Lantto nästa Gefle-export till en större klubb istället för Jakob Orlov som alla trott?

Gefle-citat:

- Vi spelade så bra mot Trelleborg att vi var värda en poäng, säger tränare Pelle Olsson till gävle Nyhetsbyrå.

- Men nu har vi lagt det bakom oss och tar nya tag när det är så tätt på matcherna. Häcken borta blir en tuff match men vi ska göra allt för att vinna.

- Det blir exakt samma trupp som senast. Det är dessutom en enkel trupp att plocka ut. Vi har 18 tillgängliga spelare medan fem är på skadelistan. Alla som är hela åker med till Göteborg.

Publicerad 2011-04-24 kl 11:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå