Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HÄCKEN-MJÄLLBY: Svartgula succélag gör upp i Göteborg

På måndagskvällen möts två lag på Rambergsvallen i Göteborg som har flera gemensamma nämnare - båda har gått starkt som nykomling - båda spelar i gulsvart och båda är småklubbar. Häcken och Mjällby bjuder upp till dans.

HÄCKEN Johan Lind (s), Peter Nyström (s), Kyle Konwea (sjuk), Paulinho (a)

Skador/avstängningar:

Preliminärt lag: Christoffer Källqvist - Marcus Jarlegren, Mattias Östberg, Tom Söderberg, Daniel Forsell - Jonas Bjurström, Dominic Chatto, Eric Friberg - John Chibuike, Mathias Ranégie, Jonas Henriksson.

Håll ögonen på: Jonas Henriksson. Lagkapten och rutinerad som få andra i Häcken. En tanker längst fram med fint målsinne.

Häcken-snack:
- Vi mötte dem för några veckor sedan och vi är medvetna om att det är ett tufft lag. Alla matcher är tuffa i Allsvenskan, så är det bara, säger Häckens tränare Peter Henriksson till FotbollDirekt.se.

- Senast mot Malmö var jag nöjd med vår första halvlek. Sedan var det några individuella misstag som avgjorde men det har vi nu lagt bakom oss.

- Marcus Ekenberg är en målskytt av rang och som alla målgörare är det någon man måste hålla koll på men givetvis har vi koll på alla deras spelare.

MJÄLLBY
Skador/avstängningar:
Craig Henderson, William Leandersson, Daniel Nilsson.

Preliminärt lag:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Juan Robeldo, Patrik Rosengren, Robin Cederberg - Daniel Nicklasson, Patrick Osiako, Tobias Grahn, Johan Svensson - Mostapha El Kabir, Marcus Ekenberg.

Håll ögonen på: Mostapha El Kabir. Den kvicke holländaren är inte bara snabb - han är tuff också och har en genombrottskraft som är mycket värdefull.

Mjällby-snack:
- Vi får samla oss och ladda om batterierna. då vi är inne i en tät matchperiod, säger tränaren Peter Swärdh till Mjällby-TV.

- Bra att både Peter Gitselov och "Bagarn" Rosengren är tillgängliga, så att det finns alternativ att bolla med om vi skulle behöva.

- Häcken är ett starkt lag med varierad offensiv och snabb och har mycket folk i anfallet och det måste vi se upp med.

- Av de skadade spelarna är det Daniel Nilsson som är närmast en comeback.

Publicerad 2010-04-18 kl 21:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons