Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HÄCKEN-ÖREBRO: "Känns att killarna är revanschsugna"

På kort tid har BK Häcken slagit ut Örebro SK ur svenska cupen och besegrat laget i allsvenskan. Nu möts de igen och närkingarna kommer vara laddade.

- Det känns att killarna är riktigt revanschsugna, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

BK HÄCKEN Janne Saarinen (osäker), Daniel Forsell (s), Dominic Chatto (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Christoffer Källqvist - Marcus Jarlegren, Mattias Östberg, Tom Söderberg, David Frölund - Erik Friberg, Janne Saarinen - Jonas Henriksson, Josef Karlsson, Paulinho - Mathias Ranégie.

Håll ögonen på: Jonas Henriksson - så klart. Fixade på egen hand tre poäng på Behrn Arena med sitt hattrick. Spännande att se om han kan följa upp succén.

BK Häcken-snack: - Det är tredje gången vi möter dem på väldigt kort tid, men det är bara att börja om. Det är helt nya förutsättningar nu. Vi ska fajtas för att ta tre nya poäng, säger assisterande tränaren Christian Lundström till FotbollDirekt.se.

- Helt klart är vi beredda på en helt annan match. Vinsten senast betyder ingenting.

ÖREBRO SK Eric Bassombeng (s), Per Johansson (s), Roni Porokara (osäker)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Fredrik Nordback, Magnus Kihlström, Nordin Gerzic - Marcus Astvald, Kim Olsen, Roni Porokara

Håll ögonen på: Roni Porokara. Finländaren är stekhet för tillfället och har nu också hittat målet på allvar. Har dock problem med en lättare skada.

ÖSK-snack: - Allt måste bli lite bättre från förra matchen och vi får se till att inte göra så stora misstag. Vid samtliga tre målen var det stora misstag av oss, säger tränaren Sixten Boström.

- Vi har haft lite småskavanker i truppen i veckan, men nu ser det bättre ut. Roni Porokara hade lite känningar, men det är bättre nu. Däremot är Eric Bassombeng skadad och följer inte med.

FotbollDirekt-kommentar: - BK Häcken tog en mycket överraskande seger på Behrn Arena och räkna med att Örebro kommer vara revanschsugna här. Laget är också i ett desperat poängbehov om de ska lyckas hänga på i den absoluta toppen. För BK Häcken gäller det bara att behålla kylan. Laget gör sällan en dålig match på Rambergsvallen.

Publicerad 2009-07-27 kl 09:14
Annons
Annons
Annons