POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR HALMSTAD-GÖTEBORG: Amerikanen lovar stoppa Hysén och Sella

Halmstads Ryan Miller hyllar Stefan Selakovic som spelaren bakom Tobias Hyséns framgång. Nu är det amerikanens uppgift att stoppa duon.
- Jag sa att jag kunde plocka bort El Kabir. Och han gjorde ju inga mål, säger han.

HALMSTAD Karl-Johan Johnsson - Emil Salomonsson, Johnny Lundberg, Tomas Zvigzdauskas, Ryan Miller - Zamora, Jonas Gudni Saevarsson, Mikael Rosén, Michael Görlitz - Marcus Olsson, Joe Sise.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Viktor Ljung, Michael Svensson.

Han är formstarkast: Marcus Olsson. En av Halmstads bättre spelare för tillfället. Målskytt senast mot Elfsborg och behöver få i gång just det - målskyttet. Lossnar det kan det blir proppen ur.

Citat från Halmstad:
- Jag sa till Pep (Clotet Ruiz) att jag definitivt kan gå in och ta bort El Kabir ur matchen. Och han gjorde ju inga mål i alla fall. Jag hoppas att jag kan göra detsamma nu. Jag är trygg i mitt försvarsspel oavsett vem jag möter, säger Halmstads amerikanske försvarare Ryan Miller till Hallandsposten.

- Hysén är seriens bästa anfallare enligt mig så vi måste hålla ett extra öga på honom.
- Men han får bra passningar också, ofta från Selakovic, så mest fokus för oss blir på att inte tappa bollar som Göteborg kan ställa om på.

- Jag är exalterad över uppgiften. Jag har ju inte spelat så mycket så nu vill jag verkligen utnyttja det här tillfället, säger Miller.

- Jag försöker vara professionell även när jag inte spelar så jag har jobbat hårt på träningarna för att jag ska vara redo när jag får chansen.

IFK GÖTEBORG Marcus Sandberg - Erik Lund, Karl Svensson, Ragnar Sigurdsson, Logi Valgardsson - Jakob Johansson, Elmar Bjarnason - Stefan Selakovic, Andreas Drugge, Tobias Sana - Tobias Hysén.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Sebastian Eriksson (a), Adam Johansson,

Han är formstarkast: Tobias Sana. Efter alla skadebekymmer har talangen kommit tillbaka med besked. Bäst på planen i första halvlek mot Trelleborg och även bra i den andra.

Citat från Göteborg:

- Jag tycker det har sett jättebra ut, synd att vi bara får med oss en poäng mot Trelleborg jag tycker vi ska ha med oss tre pinnar sett till chanser. Vi spelar en trevlig fotboll. Det enda som saknas är effektiviteten, säger Göteborgs Hannes Stiller till FotbollDirekt.se.

- Jag tycker vi har en bra variation i spelet där vi följer spelidén och skiftar kanter och vinner boll tillbaka snabbt när vi tappar den. Det ska vi fortsätta med.

- Det är klart att Halmstad skakade Elfsborg senast på Borås Arena och det är inte alla som klarar av. Sen når vi inte ända fram vilket har väl har varit ganska signifikativt flera gånger den här säsongen. De har hemmaplan också. Vi har full respekt för Halmstad med många skickliga spelare.

- Nej jag tycker att om vi bygger vidare på det vi presterar sist så har vi goda chanser att vinna ikväll. Det känns bra.

Publicerad 2011-05-26 kl 15:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå