Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HALMSTAD-HÄCKEN: Janne Andersson kritiserad

Halmstads BK ligger bara tre poäng över negativt kval och nu kritiseras tränaren Janne Andersson för första gången hårt av Halmstad-supportrar.

- Jag har inte nöjd med vad vi har presterat så jag mår inte bra. Samtidigt är det mindre intressant hur jag mår. Det mest intressanta är att vi har match på söndag och det är vad vi jobbar med, säger tränaren Janne Andersson till Hallandspostens webb-tv.

HALMSTAD

Skador/avstängningar: Marcus Olsson, Joe Sise, Ajsel Kujovic, Michael Görlitz (osäker), Emir Kujovic (osäker), Alexander Prent (osäker)

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Johnny Lundberg, Tomas Zvirgzdauskas, Tommy Jönsson, Christian Järdler - Tim Sparv, Mahmat Azrach-Yassine - Michael Görlitz, Emir Kujovic, Anel Raskaj - Emil Salomonsson.

Håll ögonen på: Janne Andersson som för första gången är ordentligt ifrågasatt på sin post chefstränare för Halmstads BK. Måste ha med sig ett bra resultat här efter 0-4-debaclet senast mot Trelleborg.

HBK-snack: - Det som har varit har vi lagt bakom oss. Det gör vi i och för sig varje vecka under säsongen men denna gången har vi gjort en "extra nollställning", säger Janne Andersson till klubbens officiella hemsida.

- Vi behöver en vinst och jag hoppas vi kommer till matchen med rätt attityd.

BK HÄCKEN

Skador/avstängningar: Jonas Bjurström (s), Jakob Johansson (s), Dominic Chatto (s) Mathias Ranégie (a)

Preliminär startelva: Christoffer Källqvist - Johan Lind, Mattias Östberg, Tom Söderberg, David Frölund – Peter Nyström, Erik Friberg - Jonas Henriksson, Josef Karlsson, John Chibuike - Paulinho

Håll ögonen på: Tom Söderberg. Den gänglige backen som inte får så mycket rubriker men som är en viktig sammanhållande länk i Häckens försvar.

BK Häcken-snack: - Ny tuff utmaning. Vi mötte Halmstad i våras och då det kändes som om de skulle kunna slåss om guldet. Vi fick 2-2 i sista minuten då. Det känns som om söndagens match kan bli minst lika tuff, säger tränaren Peter Gerhardsson till FotbollDirekt.se.

- Även om Halmstad förlorade med 0-4 senast höll de spelet bra uppe. Har de en bra dag, så är Halmstad ett tekniskt kreativt passningsskickligt lag. Vi måste se till att vi gör ett bra försvarsjobb mot dem.

Anfallaren Ranéige avstängd, dina tankar kring det? - Det hör till fotbollen att ha spelare avstängda och oavsett avstängningar så pågår det ständigt funderingar kring truppen, så det är ingen skillnad.

Nykomling och många tuffa matcher i Allsvenskan. Handen på hjärtat, hur är den fysiska statusen? - Vi Känner oss inte slitna överhuvudtaget. Uppehållet kommer vi att ägna åt svenska cupens semifinal. Vi är inne i matchrytmen och det är vi vana sedan hela våren, så det är inga problem.

Publicerad 2009-08-29 kl 15:39
Annons
Annons
Annons