Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HALMSTAD-HELSINGBORG: Inget fokus på skräckarenan

Örjans vall är en skräckarena för Helsingborg. Bara en vinst sedan 1959. Men det är inget som Marcus Lantz och hans lagkamrater lägger fokus på inför söndagens möte.

HALMSTAD

Skador/avstängningar:
Mikael Rosén (s).

Preliminärt lag:
Robin Malmkvist - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgzdauskas, Johnny Lundberg, Ryan Miller - Jonas Gudni Saevarsson, Anel Raskaj, - Emir Kujovic, Michael Görlitz, Marcus Olsson - Joe Sise.Håll ögonen på:
Anel Raskaj. Mittfältstalangens utvecklingskurva stiger för varje år som går, nästa steg är stjärnstatus. Spelförståelsen, tekniken, skottet - ja, Raskaj har allt.

HBK-snack:
- Det ska bli jättekul och det är en intressant match som väntar. Det är två lag som finns i olika delar av tabellen som möts och det kan avgöras åt båda hållen, säger tränaren Lasse Jacobsson till klubbens hemsida.

- Jag hoppas att det kommer mycket folk till Örjans vall så att det blir en trevlig inramning med fin atmosfär och förhoppningsvis en underhållande fotboll.

- Vi hoppas förstås att det ska bli en trevlig avslutning på hemmaplan i Allsvenskan med ett bra resultat.

HELSINGBORG

Skador/avstängningar:
Erik Wahlstedt (s), Joel Ekstrand (s), Fredrik Liverstam (s).

Preliminärt lag:
Pär Hansson - Christoffer Andersson, Marcus Nilsson, Markus Holgersson, Erik Edman - Rasmus Jönsson, Ardian Gashi, Marcus Lantz, Rachid Bouaouzan - Alexander Gerndt, Erik Sundin.

Håll ögonen på:
Erik Sundin är i sitt livs form. Och det kan visa sig räcka långt. Fortsätter poängproduktionen kan det mycket väl bli dubbla guld för Helsingborg.

HIF-snack:
- Nej, det är inget som påverkar oss. Vi har många nya spelare som inte har någon direkt relation till att spela på Örjans vall. Så det är inget som vi tänker på, säger Markus Lantz till FotbollDirekt.se.

- Det ska bli väldigt roligt, det är inte så mycket kvar av säsongen. Det börjar verkligen dra ihop sig...

Vad blir nyckeln till tre nya poäng?

- Vi hoppas kunna spela som vi gjort i de två senaste matcherna (segrar mot Elfsborg och Åtvidaberg). Nyckeln till att luckra upp Halmstad är ett bra passningsspel, då kommer vi skapa mycket målchanser.

Publicerad 2010-10-30 kl 17:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons