POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Hammarby – Halmstad, TV4 16.00

Tipslördag bjuder idag på match från Söderstadion mellan Hammarby och Halmstad, som båda kämpar för att avancera ett par placeringar i den Allsvenska tabellen.

Medan Halmstad har åkt på tre raka förluster, kommer Hammarby med två raka vinster och stärkt självförtroende. Lägg där till stämningen på Söderstadion så bäddar det för ett riktigt taggat Hammarby idag.

Dessvärre dras söderlaget med en del skador och avstängningar. På backsidan har både moldaven Igor Armas, som fick en smäll mot knäet i matchen mot BP, och nigerianen Monday James skavanker. Den sistnämnde finns dock med i truppen.

Dessutom är Shaaban och David Johansson inte återställda efter sina skador. Avstängda är Charlie Davies och Nathan Paulse.

I Halmstadlägret är det försvaret som sett darrigt ut de senaste matcherna, vilket bl.a. resultatet mot Elfsborg visade. 0-4 mot boråsarna, samt 0-2 mot Gefle, har gjort att Halmstad tappat mark i tabellen.

Halmstad dras som tur är inte med några avstängningar eller skador, och med offensiva kvaliteter som Anselmo, Anel Raskaj och Kujovic i laget borde hallänningarna kunna bjuda upp till dans.

Matchen direktsänds i TV4:s Tipslördag, med start kl. 16.00. Strax därefter presenterar Jörgen Lennartsson den svenska truppen till sommarens U21-EM.

Victor Linde

Publicerad 2009-05-23 kl 10:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå