POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR HAMMARBY-GEFLE: ''Vi är stolta över vårt spel''

Hammarby är på väg mot högre höjder. Ett insläppt mål på de fyra senaste matcherna och dessutom en derbyseger mot Djurgården i den förra omgången. Självförtroende finns det med andra ord gott om inför vårens sista omgång.

Hammarby

Andreas Pettersson, assisterande tränare:
- Jag tycker att vi har höjt vårat spel i de senaste matcherna, framförallt passningsspelet har utvecklats i den riktning vi vill. Dessutom kommer vi stärkta med en derbyseger i ryggen, en match som vi är stolta över på det sätt vi genomför den. Vi tar också med oss försvarsspelet som fungerat riktigt bra, vi har bara släppt in ett mål i de fyra senaste matcherna och det var på straff.

Om Gefle IF:
- De vann senast och det ligger nog bra med självförtroende hos dem. De har fortsatt utveckla sitt spel i jämförelse med tidigare och har mer fysik i det centrala mittfältet. Det har utvecklat deras variation i anfallsspelet.

Om läget i laget:
- Det är samma situation som tidigare, vi har Mikkel Jensen och Suleyman Sleyman borta. Sedan finns det kanske små frågetecken och därför har vi tagit ut en trupp med 18 spelare inför matchen.

Preliminär startelva:
Rami Shaaban - David Johansson, José Monteiro de Macedo, Klebèr Saarenpää, Emil Johansson - Erkan Zengin, Louay Chanko, Petter Andersson, Haris Laitinen - Paulinho Guará, Charlie Davies.

Gefle IF


Thomas Andersson, assisterande tränare:
- Vi har en vinst med oss så känslan är bra generellt. Det har varit många jämna matcher för vår del som vi lika gärna kunde ha vunnit, men marginalerna har varit emot oss. Nu känns det som om det har vänt lite och det skall vi försöka ta tillvara på.

Hur känns det att spela på Söderstadion.
- Det ska bli riktigt roligt. Det är inspirerande att spela på Söderstadion med en fantastisk inramning.

Om Hammarby:
- De är ett bra lag som kommer att vara med och slåss om en placering på den övre halvan. De har många spelare som är duktiga individuellt och kan utmana, så det gäller för oss att vara vakna.

Om läget i laget:
- Vi har inga bekymmer i nuläget, men vi har inte genomfört den sista träningen innan matchen än. Så man vet aldrig vad som händer.

Preliminär startelva:
Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Thomas Hedlund, Johannes Ericsson, Jonathan Hellström - Yanick Bapupa, Yousif Chibsah, Mathias Woxlin, Jonas Lantto - Hans Berggren, Johan Oremo.

Publicerad 2008-05-12 kl 12:39
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå