POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Inför Hammarby-Malmö: MFF-tränaren: "Hammarby kommer kämpa som besatta"

Sportslig och ekonomisk kris. Inte mycket går Hammarbys väg just nu. Då tror Malmö FF-tränaren Hans Gren att det kan vara ett otacksamt läge att möta laget.

- Det är nästan svårare att möta ett skadeskjutet Hammarby. De har hamnat i ett läge där de måste knyta näven - att ta fram en överlevnadstanke. Hammarby kommer kämpa som besatta, säger Gren till FotbollDirekt.se.

HAMMARBY Nathan Paulse (a), Haris Laitinen (s), Rami Shaaban (s), David Johansson (s), Monday James (osäker)

Preliminär startelva:
Kristoffer Björklund - José Monteiro, Igor Armas, Christian Traoré, Emil Johansson - Carlos Gaete, Mikkel Jensen, Louay Chanko, Fredrik Söderström - Sebastian Castro-Tello, Charlie Davies

Skador/avstängningar:

Håll ögonen på: Charlie Davies - Hammarbys enda farliga vapen framåt. Ska laget skrälla måste han hitta nätet.

Hammarby-snack: - Vi bara måste ha en vinst på Söderstadion nu, men vi får inte drabbas av panik, säger mittfältaren Louay Chanko till hammarbyfotboll.se.

- För mig är varje match en högtid, och jag går för vinst varje gång. Det är tur att matcherna kommer tätt nu. Annars hade jag gått och kokat i en vecka. Jag vill bara ut på planen igen. Tony lägger matchplanen och är alltid väldigt tydlig mot oss vad han vill få ut. Och det är upp till oss spelare att leva upp till hans krav.

MALMÖ FF Rick Kruys (s), Agon Mehmeti (s), Jeffrey Aubynn (s), Miljan Mutavdzic (s), David Durmaz (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Jonas Sandqvist - Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Gabriel, Richardinho - Robert Åhman Persson, Daniel Andersson - Guillermo Molins Labinot Harbuzi, Daniel Larsson - Wilton Figueiredo

Håll ögonen på:
Wilton Figueiredo - äntligen har allsvenskans mest uppskrivna spelare gjort mål. Nu väntar vi bara på att brasilianaren ska bli bättre i spelet också.

MFF-snack: - Det var viktig för både laget och Wilton Figueiredo själv att han gjorde mål senast. Han är viktig för vårt offensiva spel, säger MFF:s assisterande tränare Hans Gren till FotbollDirekt.se.

- Det gäller att vi inte slappnar av någonting. Vi måste ut och köra som planerat. Vi ska ta tag i taktpinnen.

Publicerad 2009-05-17 kl 14:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå