Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR Hammarby-Örebro: Åhlund lovar förändringar i Hammarby

Hammarbys nye tränare Thom Åhlund gör förändringar i laget inför matchen mot Örebro SK. Skulle det gå åt skogen - ja, då lovar Åhlund att han kommer att ta hela ansvaret för misslyckandet.

- Jag tar ansvar för förändringarna som jag nu går in och gör. Det som sker ligger jag bakom och tar ansvaret. Går det dåligt kan de skylla på "den där gubben", säger Åhlund till FotbollDirekt.se.

HAMMARBY
Inga

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Rami Shaaban - David Johansson, Patrik Gerrbrand, Igor Armas, Emil Johansson - Carlos Gaete, Christian Traoré, Andreas Dahl, Fredrik Söderström - Sebastian Castro-Tello, Freddy Söderberg

Håll ögonen på: Rami Shaaban. Ex-landslagskeepern hamnar förstås allt mer i fokus ju längre säsongen går och ju viktigare matcherna blir för Hammarby. Bra senast och det är ett absolut måste för Hammarby att Shaaban spelar på topp för att laget ska reda ut det svåra läget.

Hammarby-snack:
- Förutom att vinna så vore det kul om vi gjorde lite mål. Att vi spelar rakare, enklare och vågar gå mer rakt på mål. Det har gått lite troll i det och då blir det en anspänning, menar Åhlund.

För egen del – laddad?
Absolut, det var inget jag hade kalkylerat med att återvända till Söderstadion ombytt. Nervös? Det är klart att jag funderar en hel del på fotboll just nu. Det är en anspänning. Vi ska göra det bästa vi förmår.

ÖREBRO : Patrik Anttonen (s)

Skador/avstängningar

Preliminär startelva: John Alvbåge - Tommy Wirtanen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Alejandro Bedoya, Magnus Khilberg, Nordin Gerzic - Markus Astvald, Adriano, Roni Porokara.

Håll ögonen på: Adriano. Den nye brassen debuterade från start mot Gefle och nätade direkt. Kan bli mycket nyttig inför säsongsavslutningen och bli inte överraskad om han gör mål för andra matchen i följd.

ÖSK-snack: - Om Hammarby kommer vara taggade till tänderna för att de har en ny tränare så kommer vi också att vara det. Det är alltid en extra boost att spela på Söderstadion mot Hammarby. En extra kick, säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.
- Det här är nog den svåraste laguttagningen den här säsongen. Det är extra jobbigt, men samtidigt positivt att vi har sådana problem. Det syns också på träningarna att spelarna vet om situationen. På ett positivt sätt blir det mer kamp.

Publicerad 2009-09-13 kl 09:08
Annons
Annons
Annons