POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR HBK - LJUNGSKILE: ''Tiden talar för oss''

Precis som många andra lag söker Halmstad ett effektivare anfallsspel. Tränaren Janne Andersson har stor tilltro till sin forwardskvartett och är säker på att det snart blir islossning.

- Tiden talar för oss. Det har jag lärt mig under min tid i Halmstad att om man har tålamod så kommer det, säger han till FotbollDirekt.com.

Halmstads BK

Janne Andersson, tränare:
- Det vi har presterat är okej och vi ligger i mitten. Försvarsspelet har fungerat bra, men totalt hade jag önskat mig mer. Vi har inte fått igång vårt anfallsspel som vi önskat. Vi får jobba vidare på det mot Ljungskile.

Orolig?
- Tiden talar för oss. Det har jag lärt mig under min tid i Halmstad att om man har tålamod så kommer det. Vi har en kvartett av spännande anfallare som alla har olika egenskaper. Just nu har vi inte producerat tillräckligt med avslut.

Om Ljungskile:
- Jag har stor respekt för Ljungskile och deras sätt att spela fotboll. De är duktiga på fasta situationer och vi är förberdda på en jättetuff match. Normalt är vi starka hemma och vi går som vanligt för tre poäng

Läget i laget:
- Per Johansson är den ende som är borta.

Preliminär laguppställning:
Marcus Sahlman - Jesper Westerberg, Tomas Zvirgzdauskas, Peter Larsson, Tommy Jönsson - Alexander Prent, Andreas Johansson, Sebastian Johansson, Martin Fribrock - Magnus Arvidsson, Anselmo.

Ljungskile

David Wilson, tränare:
- Vi har tagit tio poäng på de senaste fem matcherna. Det har inte många lag gjort i allsvenskan. Vi är väldigt nöjda så här långt men får inte slå oss till ro utan fortsätta på den inslagna vägen. Mot Halmstad kan vi spela utan press och det passar oss bra.

Om Halmstad:
- Vi vet att det är ett bra lag så vi behöver varken titta på video eller läsa på om dem. Jag tittar aldrig mer på motståndaren än oss själva, för hur matchen slutar är helt upp till oss.

Om läget i laget:
- Robert Johansson är fortfarande skadad. Damir Vitas är tillbaka och spelade 45 minuter i tisdags med juniorlaget men han är inte aktuell för truppen.

Preliminär startelva:
Michal Slawuta - Edwin Phiri, David Leinar, Markus Senften, Richard Jansson - Anders Augustsson, Martin Smedberg-Dalence, Aleksandar Kitic - Cedomir Zarkovic, Jörgen Wålemark, Andreas Kristoffersson

Publicerad 2008-05-08 kl 12:01
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå