Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HBK-BP: Vill säkra kontraktet

Efter segern mot Gefle är Halmstad nära nytt allsvenskt kontrakt. Vinst mot BP skulle betyda allt för hallänningarna.

HALMSTAD BK

Skador/avstängningar: -Preliminärt lag:
Robin Malmkvist - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgsdauskas, Tommy Jönsson, Ryan Miller - Marcus Olsson, Anel Raskaj, Mikael Rosén, Michael Görlitz - Joe Sise, Anselmo.

Håll ögonen på:
Joe Sise gjorde två mål mot Gefle i måndags, frågan är om målskyttet äntligen har lossnat för anfallstalangen? Om så är fallet är Halmstads kontrakt mer eller mindre säkrat. Sise är dominant i straffområdet med sin längd och tyngd, får han bara ordning på målskyttet kan han gå hur långt som helst.

HBK-snack:
- Det är en oerhört viktig match både för oss och BP, det är mycket som står på spel, säger Mikael Rosén till FotbollDirekt.se.

- Vid vinst får vi ett bra gap mot lagen i botten. Om BP vinner är de i allra högsta grad med i kampen om nytt kontrakt.

- Spelmässigt tror jag att det blir mycket kamp. Det lag som lägger ner hårdast arbete i straffområdena kommer vinna. Det är där det avgörs.

BROMMAPOJKARNA

Skador/avstängningar:
Pablo Pinones Arce (s), Andreas Eriksson (s), Sinan Ayranci (a).

Preliminärt lag:
Kristoffer Nordfeldt - Pär Asp, Tim Björkström, Pontus Segerström, Kim Odelius - Mikkel Jensen, Gabriel Petrovic - Miiko Albornoz, Imad Chhadeh, Dalil Benyahia - Olof Guterstam.

Håll ögonen på:
Kristoffer Nordfeldt. Får numera räknas som bofast i U21-landslaget. Har en fallenhet för "omöjliga" räddningar. Om BP ska lyckas fixa nytt allsvenskt kontrakt måste Nordfeldt spika igen.

BP-snack:
- Det är en viktig match för vår del, det gäller att ta lite poäng där nere i kampen om nytt kontrakt, säger Kristoffer Nordfeldt till klubbens hemsida.

Om HBK:

- Det är ett bra lag som ligger lite för långt ner i tabellen tycker jag

Publicerad 2010-10-02 kl 16:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons