Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

INFÖR HBK-BP: Vill säkra kontraktet

Efter segern mot Gefle är Halmstad nära nytt allsvenskt kontrakt. Vinst mot BP skulle betyda allt för hallänningarna.

HALMSTAD BK

Skador/avstängningar: -Preliminärt lag:
Robin Malmkvist - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgsdauskas, Tommy Jönsson, Ryan Miller - Marcus Olsson, Anel Raskaj, Mikael Rosén, Michael Görlitz - Joe Sise, Anselmo.

Håll ögonen på:
Joe Sise gjorde två mål mot Gefle i måndags, frågan är om målskyttet äntligen har lossnat för anfallstalangen? Om så är fallet är Halmstads kontrakt mer eller mindre säkrat. Sise är dominant i straffområdet med sin längd och tyngd, får han bara ordning på målskyttet kan han gå hur långt som helst.

HBK-snack:
- Det är en oerhört viktig match både för oss och BP, det är mycket som står på spel, säger Mikael Rosén till FotbollDirekt.se.

- Vid vinst får vi ett bra gap mot lagen i botten. Om BP vinner är de i allra högsta grad med i kampen om nytt kontrakt.

- Spelmässigt tror jag att det blir mycket kamp. Det lag som lägger ner hårdast arbete i straffområdena kommer vinna. Det är där det avgörs.

BROMMAPOJKARNA

Skador/avstängningar:
Pablo Pinones Arce (s), Andreas Eriksson (s), Sinan Ayranci (a).

Preliminärt lag:
Kristoffer Nordfeldt - Pär Asp, Tim Björkström, Pontus Segerström, Kim Odelius - Mikkel Jensen, Gabriel Petrovic - Miiko Albornoz, Imad Chhadeh, Dalil Benyahia - Olof Guterstam.

Håll ögonen på:
Kristoffer Nordfeldt. Får numera räknas som bofast i U21-landslaget. Har en fallenhet för "omöjliga" räddningar. Om BP ska lyckas fixa nytt allsvenskt kontrakt måste Nordfeldt spika igen.

BP-snack:
- Det är en viktig match för vår del, det gäller att ta lite poäng där nere i kampen om nytt kontrakt, säger Kristoffer Nordfeldt till klubbens hemsida.

Om HBK:

- Det är ett bra lag som ligger lite för långt ner i tabellen tycker jag

Publicerad 2010-10-02 kl 16:10

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER