POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR HBK-Hammarby: Bajen vill dra in HBK i nedflyttningsstriden - se matchen live på webben

Som vanligt är Hammarby piskade att vinna. Lyckas Thom Åhlunds manskap bärga tre poäng på Örjans Vall är Halmstad plötsligt inblandat i den absoluta bottenstriden när allsvenskan går in i slutspurten.

HALMSTAD Christian Järdler (s), Ajsel Kujovic (s), Tommy Jönsson (s).

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgdauskas, Johnny Lundberg, Per Johansson - Michael Görlitz, Tim Sparv, Jonas Saevarsson, Anel Raskaj - Marcus Olsson, Anselmo.

Håll ögonen på: Tomas Zvirgdauskas. En av Allsvenskans jämnaste försvarare. Gör sällan bort sig och så där gammeldags flintahård i kroppen. Jobbig att möta och med ett huvudspel av absolut toppklass.

HBK-snack:
- Vi har tränat på bra under den här ledigheten. Det vi jobbat på är samma principer som vi arbetat med under sista månaden. Nu börjar man inte med några nya grejer, utan nu gäller det att göra det vi är tillräckligt bra på, säger HBK-tränaren Janne Andersson till klubbens officiella hemsida.

- Vi är laddade fullt ut och har på de senaste fem matcherna gjort nio bra halvlekar. Det var bara den första i Gefle där vi inte varit bra. Vi har sett bra ut och varit stabila. Fortsätter vi bara att producera så mycket som vi gjort så är jag övertygad om att vi kommer att få utdelning.

HAMMARBY
Monday James (s), Igor Armas (a), Sebastian Castro Tello (s).

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Rami Shaaban - David Johansson, Patrik Gerrbrand, José Monteiro, Emil Johansson - Carlos Gaete, Andreas Dahl, Fredrik Söderström, Simon Helg - Freddy Söderberg, Nathan Paulse.

Håll ögonen på: Andreas Dahl. Härlig spelare som utvecklats mycket under proffssejouren i Danmark. Pådrivare och ett vapen på fasta situationer. Enormt ansvar i ett anonymt Hammarby.

Hammarby-snack: - Nu när man väl kommit igång är det ingen idé att sluta göra mål, säger Simon Helg till hammarbyfotboll.se.

- Jag har faktiskt varit en riktigt bra målskytt tidigare, innan jag kom till Hammarby. Så det är lite så att jag gått och väntat på att det ska lossna. Och det känns skönt att det där förlösande målet kom, även om det är lite synd att det kom så sent på säsongen nu.

Om att klara sig kvar i Allsvenskan? - Det är ju jättetufft för oss, det är det verkligen. Men jag har känt hela tiden att vi kommer klara oss. Det finns ingenting annat man kan göra än att gå in och köra de här fyra matcherna nu. Och jag tror vi klarar det.

Publicerad 2009-10-19 kl 13:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå