POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR HELSINGBORG-KALMAR FF: ''Helsingborg är bra - men inte bäst''

Serieledning – men inte bäst. Kalmar-målvakten Etrit Berisha rankar inte Helsingborg som landets bästa lag.
- Nej, det tycker jag inte. Det finns ett par andra lag som är lite bättre, säger Berisha.

HELSINGBORG

Preliminär startelva: Pär Hansson – Christoffer Andersson, Markus Holgersson, Joseph Baffo, Erik Wahlstedt - Mattias Lindström, May Mahlangu, Ardian Gashi, Rachid Bouaouzan – Erik Sundin, Rasmus Jönsson. Skador/avstängningar: Erik Marcus Nilsson, Peter Larsson, Alexander Gerndt, Hannu Patronen.

Han är formstarkast: Pär Hansson. En målvakt som i skymundan inte får den uppmärksamhet han borde ha. Har en huvudroll i den starka vår HIF gjort. Gör sällan fel, smart, och agerar med alltmer pondus. Kan mycket väl vara en framtida landslagsmålvakt.

Citat från HIF:
– Poängmässigt så är det klart godkänt. Spelmässigt så känns det som att vi har en bit kvar till fjolårets spel, säger Erik Sundin till Helsingborgs officiella hemsida.

– Det blir en tuff match, det är svårtspelat mot sådana lag. Kalmar är ett kontringstarkt lag så vi får se upp för deras omställningar. De har bra kombinationsspel på sista tredjedelen så det får man se upp med.

– Vi är revanschsugna efter torsken sist mot AIK och det kändes väldigt taggad på träningen idag, så vi ser fram emot matchen i morgon.


KALMAR FF

Preliminär startelva: Etrit Berisha - Mattias Johansson, Tobias Carlsson, Paulus Arajuuri, Stefan Larsson - Kristoffer Fagercrantz, Henrik Rydström, Erik Israelsson - Daniel Mendes, Ricardo Santos, Tobias Eriksson.

Skador/avstängningar: Daryl Smylie, Alban Dragusha och Daniel Sobralense.

Han är formstarkast: Mattias Johansson. Var säkert bäst mot Häcken – pardonlös och pådrivande i försvaret och dessutom målskytt senast.

Citat från KFF:
- Det blir svårt för oss i kväll. Helsingborg är alltid svåra att möta, säger Kalmars målvakt Etrit Berisha till FotbollDirekt.se.

- Men vi har haft en längre bra period och vi är i bra form. Vi är nära toppform och jag tror inte det gör så stor skillnad för oss på att möta Helsingborg borta.

- Jag såg Helsingborg senast mot AIK och det var ingen bra match men man ska också komma i håg att AIK gjorde en bra match.

- Om Helsingborg är bäst just nu? Nej, det tycker jag inte. Det finns ett par andra lag som är lite bättre. Så inte bäst men ändå ett topplag som alltid är svårslaget och påminner om oss i organisation och sådana lag är alltid svårslagna


Publicerad 2011-05-20 kl 13:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå