POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Inför IFK Göteborg - Halmstads BK: Vägrar överge gulddrömmen


IFK Göteborg är 17 poäng efter Kalmar FF. Men tro inte att de ger upp guldplanerna för det.
- Nej, det gör vi inte förrän det inte går att komma ikapp, säger IFK Göteborgs assisterade tränare Teddy Olausson till FotbollDirekt.se.

IFK GÖTEBORG

Teddy Olausson, assisterande tränare:
- Visst är Kalmar FF många poäng före oss och de måste hamna i en svacka om vi ska kunna närma oss. Det är ingenting som vi kan påverka utan för oss gäller det att ta tre poäng och det vore bra att börja med det på onsdag.

Om Halmstads BK:
- De är tunga motståndare som har två raka segrar. De är organiserade och har Sebastian Johansson på mitten som springer mycket och Anselmo där framme som är vass. Men jag tycker att vi gjorde en bra match mot AIK. Det var ett fall framåt.

Om läget i truppen:
- Adam Johansson och Ragnar Sigurdsson kommer tillbaka. Pontus Wernbloom såg het ut mot AIK - lite för het ibland så det är synd att han är avstängd här. Daniel Alexandersson är skadad.

Preliminär startelva:
Kim Christensen - Adam Johansson, Ragnar Sigurdsson, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson - Niclas Alexandersson, Thomas Olsson, Gustav Svensson, Stefan Selakovic - Robin Söder, Tobias Hysén

HALMSTADS BK

Jonas Wirmola, assisterande tränare: - Vi har haft det i oss och utfört det vi ska under kortare perioder. Mot Malmö fick vi till det i en hel match. Vi släppte till få målchanser bakåt och hade ett frejdigt anfallsspel.

- På elitnivå måste man alltid nollställa sig till nästa situation. Det är en mental fråga. Klarar man av det så kan man nå samma prestation.

Hur högt kan HBK nå? - Om det fanns någon i klubben, truppen eller bland supportrarna som trodde vi skulle behöva snegla neråt så kan de sluta med det nu. Förutsättningarna ändras hela tiden och jag är jättetråkig när jag säger att det bara är nästa match som gäller.

Om läget i truppen:
- Magnus Arvidsson är skadad och Markus Gustafson är sjuk.

Preliminär startelva:
Magnus Bahne - Mikael Rosén, Tommy Jönsson, Tomas Zvirgzdauskas, Per Johansson - Michael Görlitz, Andreas Johansson, Sebastian Johansson, Marcus Olsson - Anel Raskaj, Anselmo

Publicerad 2008-09-17 kl 10:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå