POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR IFK GÖTEBORG - KFF: Wernbloom avstängd

Många lag har svårt för att göra mål på Kalmar FF, men inte IFK Göteborg. På de fyra senaste matcherna har laget hittat rätt vid elva tillfällen.
- Men det är ingenting att luta sig emot när det är en ny match, säger IFK-tränaren Stefan Rehn till FotbollDirekt.com.

IFK Göteborg

Stefan Rehn, tränare: - Matchen mot Hammarby var helt okej och jag hoppas att vi är på gång. Det kommer bli en rolig fajt och vi ser fram emot den.

Speciellt roligt eftersom ni brukar ha lätt för att vinna och göra mål på Kalmar.
- Ja, det har blivit så. Förutom cupfinalen där det blev torsk så har vi vunnit mot dem, men det är ingenting att luta sig mot när det är ny match.

Om Kalmar FF:
- Det är inga överraskningar. Kalmar är bra på fasta situationer, svårslagna och disciplinerade.

Om läget i laget:
- Thomas Olsson är fortfarande skadad. Eventuellt kan han vara tillbaka på måndag. Nicklas Carlsson är också borta. Däremot kan vi välkomna tillbaka Adam Johansson. Pontus Wernbloom är avstängd.

Preliminär startelva:
Kim Christensen - Jonathan Berg, Mattias Bjärsmyr, Ragnar Sigurdsson, Hjálmar Jónsson - Niclas Alexandersson, Gustav Svensson, Sebastian Eriksson, Tobias Hysén - Jonas Wallerstedt, Mathias Ranégie.

Kalmar FF

Nanne Bergstrand, tränare:
- Det här är ju en toppmatch i allsvenskan och vår förhoppning är att vi kan göra en bra prestation med mycket energi, säger tränaren till klubbens hemsida.

Om IFK Göteborg:
- Vi hoppas att vi ska kunna utnyttja IFK:s backlinje i vårt anfallsspel och att vi kommer fram med tillräckligt många Z-löpningar.

Om läget i laget:
Kalmar får tillbaka ytterbacken Mikael Eklund från skada. Däremot är backtrion Arthur Sorin, Tobias Carlsson och Stefan Larsson fortfarande borta.

Preliminär startelva:
Petter Wastå - Joachim Lantz, Patrik Rosengren, Marcus Lindberg, Mikael Eklund - Cesar Santin, Rasmus Elm, Henrik Rydström, Viktor Elm, Patrik Ingelsten - David Elm.

INFÖR HIF- ÖSK: ''Tuffare blir det inte''
INFÖR TFF - ELFSBORG: Elfsborgs-hjälten osäker på spel

Publicerad 2008-05-07 kl 12:46
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå