POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR KALMAR FF-ELFSBORG: Trevande Kalmar hoppas på genombrott

Fyra poäng av nio möjliga. Kalmar vill mer och hoppas på ett psykologiskt genombrott i kväll.
- Det är godkänt - inte mer. Att få slå en av guldfavoriterna skulle betyda mycket.

KALMAR FF

Preliminär startelva: Etrit Berisha - Mattias Johansson, Paulus Arajuuri, Tobias Carlsson, Stefan Larsson - Kristoffer Fagercrantz, Henrik Rydström, Erik Israelsson, Daniel Sobralense - Ricardo Santos, Daniel Mendes.

Skador/avstängningar: Tobias Eriksson, Daryl Smylie, Emin Nouri, Petter Wastå, Alban Dragusha.

Han är formstarkast: Ricardo Santos. Visar spelglädje och egentligen Kalmars största plus offensivt så här långt. Förändrade bland annat matchbilden mot Djurgården. Mycket kraft och pondus.


Citat från Kalmar:
- Vi möter ett väldigt bra lag som är en av guldfavoriterna. Vi måste ju lyckas bättre än vad vi gjorde mot Mjällby men jag tror helt klart att vi kan vinna, säger Kalmars assisterande tränare Giles Stille till FotbollDirekt.se.

- Mjällbymatchen senast var inte bra för oss men vi kontrollerade ändå matchen i 70 minuter och skulle minst ha haft oavgjort, fortsätter Stille.

- Att möta David Elm igen? Ja, det blir lite konstigt. Nu har vi gått vidare men det är klart att det blir lite konstigt att se honom i ett annat lag.

- Men vi vet hur vi ska stoppa honom, det är det vi koncentrerar oss på, inte hur det ska kännas att möta honom igen. Vi har börjar klart godkänt men det är klart att det skulle vara något mer om vi slår en av guldfavoriterna.


ELFSBORG

Preliminär startelva: Jesper Christiansen - Daniel Mobaeck, Andreas Augustsson, Anton Lans, Andreas Klarström - Daniel Nordmark, Anders Svensson - Lasse Nilsson, Martin Ericsson, Niklas Hult - David Elm.

Skador/avstängningar: Stefan Ishizaki, Jon Jönsson, Martin Andersson och Johan Sjöberg.

Han är formstarkast: Niklas Hult. Vilken särdeles snabbhet och bollbehandling. Så svår att ta bollen av. Får han bollen i högt tempo så anser vi redan att han har få övermän i hela serien.

Citat från Elfsborg:
- Vi åker till Kalmar för att vinna, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund till elfsborg.se.

– Det ska bli kul att få komma till Guldfågel Arena. Kalmar FF kan säkert få samma nystart som vi fick när Borås Arena stod klar. Kalmar FF 2011 liknar det lag de hade från i fjol och många spelare har stor individuell skicklighet. Men det spelar ingen roll, vi åker till Kalmar för att vinna.

Publicerad 2011-04-20 kl 15:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå