POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Kalmar-Malmö FF: "Kalmar är inte detsamma utan bröderna Elm" - se matchen på webben

Två av allsvenkans tre FF-lag möts på tisdagskvällen på Fredriksskans.Kalmar FF är det lag som har mest att spela för, då smålänningarna jagar en plats iEuropa League som fyra. Malmös assisterande tränare Hans Gren hävdardock att smålänningarna inte är lika vassa efter bröderna Elms sorti.

KALMAR FF

Skador/avstängningar: Mikael Eklund (s), Daniel Mendes (s)

Preliminär startelva: Petter Wastå - Mattias Johansson, Marcus Lindberg, Joachim Lantz, Emin Nouri - Tobias Eriksson, Henrik Rydström, Daniel Sobralense - Abiola Dauda, Stefan Larsson, Ricardo Santos.

Håll ögonen på: Daniel Sobralense. Brassen har gjort en bra säsong och spelade fram till segermålet senast.

KFF-snack:
- Det är givetvis viktigt att vi har en hög aggressivitet, mycket löpvilja och ett bättre passningsspel än vad vi hade senast mot Helsingborg. Klarar vi det och gör en bra prestation så ökar naturligtvis chansen att vi tar trepoängaren, säger Nanne Bergstrand till kff.se

MALMÖ FF

Skador/avstängningar: Johan Dahlin (s), Rick Kruys (s), Ivo Pekalski (utanför truppen)

Preliminär startelva: Dusan Melicharek - Ulrich Vinzents, Markus Halsti, Gabriel, Ricardinho - Guillermo Molins, Daniel Andersson, Robert Åhman Persson, Jiloan Hamad - Daniel Larsson, Edward Ofere.

Håll ögonen på: Daniel Larsson. Har inte haft marginalerna med sig i de två senaste matcherna men det kan mycket väl lossna på nytt för den snabbe anfallaren.

MFF-snack: - Vi har fullt fokus på de två gånger 90 minuter som är kvar att spela plus U21-finalen och vårt självförtroende är fortfarande stort, säger assisterande tränaren Hans Gren till mff.se.

- Vi har fått många goda signaler från spelarna, vi spelade bra fotboll mot Gais och jobbade oerhört hårt i 95 minuter, säger Gren.

- Det är klart att det inte är riktigt samma Kalmar utan Elm-bröderna men Kalmar är fortfarande ett starkt lag bakåt och har en del snabba och kreativa spelare framåt som vi får se upp med, säger Gren.

Publicerad 2009-10-27 kl 12:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå