POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Inför Malmö - Halmstad: Landslagsspel gäckar

Jonatan Johansson, Mike Jensen, Ola Toivonen, Daniel Andersson och Guillermo Molins har precis kommit hem från sina landslagsuppdrag.
- Nackdelen är att vi bara får en lättare träning tillsammans innan matchen, säger Malmö FF:s Hans Gren.

Malmö FF

Hans Gren, assisterande tränare:
- Klart att segern senast var viktig. Dels för att det var ett tag sedan vi vann och dessutom var det mycket viktigt för självförtroendet.

Om Halmstads BK:
- Mittfältet är en av deras styrkor och därför är det viktigt att vinna den matchen. Sedan gäller det naturligtvis vara disciplinerade i vårt försvarsspel. Halmstad har också en del svagheter, men jag tänker inte tala om vilka det är.

Om läget i laget:
- Jonatan Johansson, Mike Jensen, Ola Toivonen, Daniel Andersson och Guillermo Molins kom hem från sina respektive landslagsuppdrag i torsdags. Nackdelen är att vi bara får en lättare träning tillsammans innan matchen. Det är positivt att de är med i landslagen, men just det här blir lite negativt.

Preliminär startelva: Dusan Melichárek - Ulrich Vinzents, Markus Halsti, Robert Åhman Persson, Christian Järdler - Guillermo Molins, Daniel Andersson, Labinot Harbuzi, Mike Jensen - Ola Toivonen, Jonatan Johansson.

Halmstads BK

Janne Andersson, tränare:
- I och med segern är vi tio poäng före kvalplatsen och ska kanske inte behöva titta nedåt och riskera att bli inblandade. Tvärtom andas vi optimism och vill titta uppåt. Ett par segrar och vi kan vara med lite högre upp. Ett av lagen vi kan ta oss förbi är Malmö FF - det blir en härlig utmaning att möta dem. Jag tycker att vi har vänt trenden mot dem senaste åren och ifjol vann vi nere på Stadion. De är inte längre det spöke för oss som de varit tidigare, säger han till hbk.se.

Om Malmö FF:
- Vi har haft liknande säsong, då både vi och MFF har haft svårt för att vinna två, tre matcher i följd. I stället har resultaten hackat lite.

Om läget i laget:
Magnus Arvidsson och Markus Gustafson är borta. Kommer med samma trupp som i senaste matchen.

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Mikael Rosén, Tommy Jönsson, Tomas Zvirgzdauskas, Per Johansson - Michael Görlitz, Andreas Johansson, Sebastian Johansson, Marcus Olsson - Ajsel Kujovic, Anselmo.

Publicerad 2008-09-12 kl 21:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå