Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR MALMÖ-ELFSBORG: Haglund tror inte på MFF-trötthet

Två tunga förluster i kvalet till Champions League. Malmös självförtroende rejält stukat? Nej inte alls tror motståndartränaren Magnus Haglund.

MALMÖ FF

Preliminär startelva: Dusan Melicharek - Ulrich Vinzents, Pontus Jansson, Markus Halsti, Ricardinho - Jiloan Hamad, Wilton Figueiredo, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Skador/avstängningar: Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Miljan Mutavdzic (s), Ivo Pekalski och Yago Fernandez (a).

Han är formstarkast: Pontus Jansson. Försvararen visade mot Dinamo Bukarest att han tagit stora kliv framåt och att han håller på absolut högsta nivå. Blir en än mer viktig spelare nu hos MFF när Daniel Andersson är avstängd.

MFF-snack:
- Det var bra att vi fick några dagar att hämta andan. Förhoppningsvis är det nog, säger tränaren Rikard Norling till mff.se.

- Det känns som att spelarna är fräscha och mentalt redo att köra igen. Det är bra att vi möter ett lag som Elfsborg, ett fint lag med duktiga spelare och bra tränare - en utmaning.

- Prio ett är att sätta dem under tryck både offensivt och defensivt. Och att vi verkligen kopplar på ordentligt så vi kommer rätt in i matchen, egentligen från nu redan fram till att matchen slutar. Elfsborg lär inte komma hit och inte vara taggade - men vi vet att vi är jättestarka hemma.


ELFSBORG
Jesper Christiansen - Johan Karlsson, Andreas Augustsson, Jon Jönsson, Daniel Mobacek - Anders Svensson, Oscar Hiljemark - Niklas Hult, Johan Larsson, Stefan Ishizaki - David Elm.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Andreas Klarström, Johan Sjöberg, Elmin Kurbegovic, Lasse Nilsson, Martin Ericsson (s).

Han är formstarkast: Stefan Ishizaki. Målskytt senast och magnifik insats på mittfältet. Här har Elfsborg en härlig joker som kan kliva fram när MFF har för stort fokus på Anders Svensson.

IFE-snack:

- Vi har haft en bra träningsvecka och känner oss i bra form. Malmö borta är en av årets svåraste matcher och en tuff utmaning väntar oss. Men vi ser fram emot det och ska göra allt vi kan för att prestera så bra som möjligt och få med oss ett bra resultat, säger tränaren Magnus Haglund till elfsborg.se.

- Hade vårt möte varit tidigare i veckan så kanske det hade märkts att laget spelat i Europa men nu har det gått fem dagar, de har kunnat släppa det och ladda om. Jag tror inte att vi har någon fördel där.

Publicerad 2011-08-28 kl 14:30
Annons
Annons
Annons