Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR MFF - TFF: "Trelleborg har allt att vinna"

0-3 mot Åtvidaberg senast. "Pinsamt" och "en käftsmäll" var rösterna från Trelleborgshåll efter den förlusten. Mot formlaget Malmö har TFF allt att vinna och tränaren Roland Nilsson känner viss oro.

MALMÖ FF
Skador/avstängningar: Markus Halsti (s), Rick Kruys (s), Edward Ofere (s), Jasmin Sudic (s), Jeffrey Aubynn (s), Ricardinho (a)

Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Pontus Jansson, Daniel Andersson, Joseph Elanga - Guillermo Molins, Wilton Figueiredo, Ivo Pekalski, Jimmy Durmaz - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Håll ögonen på: Daniel Larsson. Hans snabbhet har skördat stora framgångar i de senaste matcherna och nu har också avsluten börjat sitta i motståndarmålet.

MFF-snack:

– Det gäller att nå upp till en hög standard, inte minst mentalt, nu när matcherna duggar så tätt, säger tränaren Roland Nilsson till mff.se.

- TFF har allt att vinna och inget att förlora och bli svåra att möta. I en derbymatch mot Trelleborg vet vi vad vi har att vänta oss - mycket kamp och
en tuff fajt. Det är vi beredda på, samtidigt som vi måste få igång vårt passningsspel.

TRELLEBORG

Skador/avstängningar:
Fredrik Jensen (s), Viktor Noring (s), Andreas Wihlborg (s), Daniel Jovanovic (s), Max Fuxberg (s), Zoran Jovanovic (s)

Preliminär startelva:
Fredrik Persson - Dennis Melander, Peter Abelsson, Thommie Persson, Yousef Fakhro - Magnus Andersson, Viktor Svensson, Kristian Haynes, Markus Pode - Andreas Drugge, Joakim Sjöhage.

Håll ögonen på: Andreas Drugge. Dags för anfallaren att kliva fram och ta för sig. Hade några chanser mot Åtvidaberg och är kanske lite på gång.

TFF-snack:
- Det var en ordentligt käftsmäll mot Åtvidaberg. Men samtidigt känns det som en brytpunkt. Nu kan man inte blunda för att vi är fast i botten, säger assisterande tränaren Alf Westerberg till FotbollDirekt.se.

- På något sätt är det här en tacksam uppgift på ett mentalt plan. Vi har knappast något mer att förlora och vi kommer in i en inspirerande miljö och där vi får spela på en av få fina fotbollsplaner.

- Det finns mycket att se upp med hos Malmö. De har en härlig fart i anfallsspelet. Guillermo Molins och Daniel Larsson har visat ruskig form på sistone. Dessutom har de en skicklig spelare i Wilton som har ett vasst skott.

- Malmö är skickligt att driva sitt spel men har också prioriterat ned sitt bollinnehav lite och har fokuserat på att bli snabba i omställningar, så där får vi se upp.

Publicerad 2010-05-02 kl 11:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons