Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR MFF-MJÄLLBY: ''Vi kan slå Malmö igen''

Ha full koll när Malmö ska försöka säkra guldet i hemmamatchen mot Mjällby.

MALMÖ FF

Skador/avstängningar: Rick Kruys (s), Jasmin Sudic (s), Ivo Pekalski (a).

Preliminärt lag: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Yago Fernandez, Daniel Andersson, Ricardinho - Jiloan Hamad, Jeffrey Aubynn, Wilton Figueiredo, Guillermo Molins - Agon Mehmeti, Daniel Larsson.

Håll ögonen på: Johan Dahlin. En målvakt som - trots hård konkurrens - ser mer och mer ut som en kommande A-landslagsmålvakt. Stort lugn och en av MFF:s största hjältar om det går vägen.

MFF-snack:
– Nu är vi här. Nu har vi tagit oss hit. Det finns ingenting efter den här matchen. Vi kan tömma oss helt om det skulle behövas, säger Roland Nilsson till klubbens officiella hemsida.
- Vi vet vad matchen innebär. Att det bara är en allsvensk match, så är det inte riktigt… Det är mycket som står på spel. Men samtidigt – det är här vi vill vara, det är de här matcherna vi vill spela. Vi vill inte vara någon annanstans, säger Roland Nilsson.

– Vi pratar inte om Mjällby i de två tidigare matcherna, det är ointressant. Det här en ny match med andra förutsättningar. Vi vet att Mjällby är ett bra lag, vad vi måste göra och på viken nivå vi måste spela.

MJÄLLBY

Skador/avstängningar: Tobias Grahn (a), Patrik Rosengren (a).

Preliminär startelva: Mattias Asper – Jesper Westerberg, Juan Robledo, Robin Cederberg, William Leandersson – David Löfquist, Daniel Nilsson, Patrick Osiako, Johan Svensson – Mostapha El Kabir, Marcus Ekenberg.

Håll ögonen på: Robin Cederberg. En av allsvenskans mest underskattade försvarsspelare. Gör sällan eller aldrig fel. Så placeringssäker och svårpasserad och inte minst – fysiskt stark.

Mjällby-snack:
- Vi går in med en positiv känsla till den här matchen. Vi har tre raka segrar mot Malmö och kan vinna igen - det vet vi att vi kan. Vi har ett gott självförtroende, mycket för att vi inte har förlorat mot Malmö i år, säger Mjällbys sportchef Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

- Och det känns inte heller riktigt som det är några tillfälligheter att vi inte har förlorat, tillägger han.
- Men visst kanske vi saknar Tobias och Patrik mer än Malmö Pekalski.

- Om jag känner att Malmö passar oss bra? Ja, Malmö är ett väldigt frejdigt lag och vi är stabila och svårpasserade och så har vi offensiva spelare som Mostapha och Marcus som jag tror att Malmös spelare inte gillar att möta.

Publicerad 2010-11-07 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons