POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR NORRKÖPING-ÖREBRO: ÖSK:s kris över: ''Vi växer mer och mer''

Har det vänt för Örebro med segern senast? Ja, säger Örebros sportchef.
- Vi kommer växa in i det här mer och mer, lovar Lennart Sjögren.

NORRKÖPING

Preliminär startelva: Abbas Hassan - Martin Smedberg-Dalence, Bobbie Friberg da Cruz, Anders Wikström, Mathias Florén - Petru Racu, Marcus Falk-Olander, Astrit Ajdarevic - Christopher Telo, Gunnar Thorvaldsson, Shpetim Hasani.

Skador/avstängningar: Niklas Westberg (s).

Han är formstarkast: Abbas Hassan. Tuff comeback mot Syrianska, men är kanske en blivande allsvensk toppmålvakt som - måste - spela bra för att Norrköping ska ha en chans i allsvenskan.

Citat från Norrköping:
- Det gäller att inte bjuda på någonting och utnyttja chanserna, säger Norrköpings tränare Janne Andersson till klubbens hemsida.

- I förlusten mot Syrianska var vi inte tillräckligt noggranna i försvarsspelet och lyckades inte göra mål på de chanser som vi faktiskt skapade.

- Det krävs en riktigt bra prestation för att vi ska vinna och vi kommer inte få något gratis mot ÖSK. Men det finns hål och brister i deras spel som vi hoppas kunna utnyttja.

ÖREBRO

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Magnus Wikström, Michael Almebäck, Samuel Wowoah - Nordin Gerzic, Paulinho, Fredrik Nordback - Valdet Rama, Andreas Haddad, Kushtrim Lushtaku.

Skador/avstängningar: Alejandro Bedoya (a), Patrik Haginge (a), Magnus Kihlberg (a).

Han är formstarkast: Nordin Gerzic. Får ett stort ansvar på mitten när både Bedoya och Kihlberg är avstängda. Gör en bra match mot Gais och behövs mer än någonsin.

Citat från Örebro:
- Nej det känns bra efter senaste segern här nu, vi känner oss förhoppningsfulla inför dagens match, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

- Vi vann för att vi gjorde mål, jag tycker att spelmässigt har det ljusnat på sista tiden förutom AIK-matchen, annars har det gått åt rätt håll hela tiden. Det känns som att vi kommer växa in i det här mer och mer nu.

- Nej alltså om man tittar tillbaka har vi haft oflyt, Gefle-matchen hemma hade vi ledningen, Gefle hade tre chanser och gjorde tre mål. Det är två ganska avgörande hemmamatcher där vi kunde ha gjort det bättre poängsmässigt. Det har gjort att vi har spelat lite försiktigare.

- Avgörande just nu är att vi har haft mycket nya spelare in, det tar tid att hitta rätt i positioner, nu börjar det också funka. Då känns vi stabilare.

- Norrköping är ett jättebra lag. Bra ny fräsch nykomling som har överraskat, haft det lite tyngre på slutet. Det blir en tuff match.


Publicerad 2011-05-25 kl 17:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå