POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR ÖREBRO-GEFLE: "Verkligen hittat spelet"

Gefle fick förra veckan anfallaren Alexander Gerndt långtidsskadad. Men ytterligare skadebekymmer har drabbat laget och tränaren Pelle Olsson inför den viktiga bortamatchen mot Örebro.

- Hasse Berggren och Mathias Woxlin missar matchen på grund av skador. Men ersättarna som kommer in är spelsugna så vi får hoppas det inte påverkar allt för mycket, säger tränare Olsson till FotbollDirekt.se.

ÖREBRO SK

Alexander Axén, assisterande tränare:
- Efter en dålig vår har vi verkligen hittat spelet under hösten. 16 mål efter EM-uppehållet är starkt men nu går säsongen in i sitt sista skede och att möta bottenlag då är alltid tufft. Samtliga lag i botten har tagit poäng i de senaste matcherna och det har gjort att vi inte lyckats skaka av dem.

Om Gefle:
- En kompakt lag som spelar med rakt 4-4-2. De har försökt förändra sitt spelsätt en del i år, vilket gjort att de tappat en del poäng på hemmaplan. Men deras anfallare Amadou Jawo är i toppform så där måste vi se upp.

Om läget i laget:
- Oskar Johansson är skadad och Roni Porokara avstängd. Sedan finns en del frågetecken, bland annat för Robin Staaf. Tisdagens förmiddagsträning avgör hur truppen kommer se ut.

GEFLE IF

Per Olsson, tränare:
- Vi behöver ta poäng i flera matcher i följd. Nu börjar det dra ihop sig och det gäller att spelarna tar till vara på varje match. Når vi upp till normal standard har vi chans i alla matcher och det är upp till oss nu.

Om Örebro:
- Har lyckats ordentligt med sina nyförvärv och deras 4-3-3 spel har givit önskad effekt. De senaste matcherna har de dock varit defensivt inriktade men det bli väl annorlunda mot oss.

Om läget i laget:
- Hasse Berggren och Mathias Woxlin missar matchen på grund av skador. Men ersättarna som kommer in är spelsugna så vi får hoppas det inte påverkar allt för mycket. I övrigt missar även ryggskadade Alexander Gerndt matchen. Han har precis kommit hem från sjukhuset och det kommer ta tid innan han kan spela igen.

Publicerad 2008-09-16 kl 13:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå