POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Inför Örebro SK - IFK Norrköping: ÖSK säkra kontraktet

IFK Norrköping kämpar för sin överlevnad. Örebro SK hoppas kunna säkra sin allsvenska existens via tre poäng i kväll.

Örebro SK

Sixten Boström, tränare:
- Vi tittar inte direkt år något håll i tabellen just nu. Det är otroligt jämnt i mitten och vi har bara sex poäng upp till Hammarby på femteplatsen. För att vara helt klara behöver vi några poäng till.

Hur många tror du? - Jag tror det behövs en seger till för att säkra kontraktet.

Om Norrköping:
- I delar av varje match spelar Norrköping bra fotboll. När de klarar av det över en hel match kan de slå vilket lag som helst. Men de har också negativa stunder när de har haft det riktigt tungt. De kommer från en seger och det här är ett derby och då vet man att vad som helst kan hända.

Om läget i laget:
- Troligtvis är Robin Staaf borta.

Preliminär startelva Örebro SK:
John Alvbåge - Patrik Anttonen, Bertin Ze Ndille, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Fredrik Nordback, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Stefan Rodevåg, Kim Olsen, Roni Porokara

IFK Norrköping Mats Jingblad, tränare:
- Vi är inte så bortskämda med segrar i år och på det sätt som vi vinner mot Malmö också. Vi håller nollan och gör det mot ett Malmö som spelar med kniven på strupen. Vår insats mot Malmö gör att vi går stärkta från den matchen. Vi fick jobba mycket i andra halvlek för att freda vårt mål, det får vi erkänna, men vi gjorde det på ett bra sätt och släppte inte till mycket, säger han till klubbens officiella hemsida.

Om Örebro SK:
- ÖSK har haft en fantastisk fin formkurva efter sommaren och har fått in två spelare som har betytt oerhört mycket för dem. Det går inte att komma ifrån att Alvbåge i målet och Kim Olsen därframme har stadgat upp deras spel ordentligt.

Om läget i laget:
Norrköping ändrar inte i truppen, vilket betyder att Viktor Rönneklev och Armando Ibrakovic får stå över trots att de är skadefria. Djordje Mrdjanin har problem med en fot och Marcin Burkhardt är långtidsskadad.

Preliminär startelva Norrköping:
Nuredin Bakiu - Mikael Blomberg, Anders Whass, Kristoffer Arvhage, Mikael Roth - Daniel Bamberg, Magnus Samuelsson, Richard Spong, Felix Magro - Russell Mwafulirwa, Kevin Amuneke

Publicerad 2008-09-29 kl 12:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå