POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Örgryte-Kalmar: Livsviktig match i Göteborg

Det blir en livsviktig match i Göteborg. Om Kalmar FF:s gulddröm ska överleva lördagen så har inte gästerna råd med en poängförlust. Örgryte, i sin tur, riskerar att bli lämnade kvar i botten vid ytterligare ett nederlag.

ÖRGRYTE

Skador/avstängningar: Marcus Allbäck (a), David Leinar (a), Markus Anderberg (s)

Preliminär startelva: Bengt Andersson - Björn Anklev, Dennis Jonsson, Robin Jonsson, Roy Miller Hernandez - Alexander Mellqvist, Pavel Zavadil, Sebastian Johansson, Alex Perreira - Nicolas Sandberg, Alvaro Santos

Håll ögonen på: Örgryte skriker efter poäng och då är det mycket viktigt att lagets sista utpost Bengt Andersson håller tätt. Brukar göra bra matcher mot Kalmar.

ÖIS-snack: - Det krävs samma inställning som killarna hade i första halvlek mot Häcken. Spelar vi som vi gjorde när vi var fulltaliga så kommer vi att skapa problem för Kalmar, säger tränaren Åge Hariede till klubbens officiella hemsida.

- Jag tror att matchen tog mycket energi men vi gjorde ett mycket bra jobb och jag hoppas att vi kan ta med det till matchen mot Kalmar. Tabellsituationen är oförändrad och vi kan bara ägna oss åt nästa match hela tiden.

KALMAR FF Henrik Rydström (a), Daniel Mendes (s), Mikael Eklund (s)

Preliminär startelva:
Petter Wastå - Emin Nouri, Stefan Ålander, Joachim Lantz, Stefan Larsson - Tobias Eriksson, Lasse Johansson - Abiola Dauda, Daniel Sobralense, Reinaldo - Ricardo Santos

Skador/avstängningar:

Håll ögonen på: Daniel Sobralense har tagit över Rasmus Elm-rollen, men är fortfarande alldeles för ojämn. Behöver kliva fram nu.

KFF-snack: - Vi möter ett lag med stor motivation så vi är medvetna om att det kommer bli mycket kamp. Vi fokuserar på vårt taktiska-, kamp- och omställningsspel, säger assisterande tränaren Giles Stille till FotbollDirekt.se.
- Vi har en bra känsla i gruppen efter segern mot IFK Göteborg.

Publicerad 2009-10-03 kl 13:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå