POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR ÖSK-MFF: Tunga avbräck för formtoppat MFF - se matchen live på webben

Malmö FF kan vara hela seriens formstarkaste lag. Men inför bortamatchen mot Örebro är oturen framme igen för MFF.

ÖREBRO Skador/avstängningar : Michael Almebäck (a), Kim Olsen (a).
Preliminär startelva : J Alvbåge; T Wirtanen, P Johansson, M Wikström, S Wowoah; A Bedoya, F Nordback; N Gerzic; M Astvald, A Munoz, R Porokara.
Håll ögonen på : Roni Porokara. En av Allsvenskans mest tempostarka spelare och så otroligt betydelsefull. Stark i kroppen och direkt i sitt sätt. Går rakt på mål. Enorm arbetskapacitet på bästa Johan Elmander-vis.
ÖSK-snack :
- Den här matchen betyder oerhört mycket för oss, om nu någon inbillat sig något annat?, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se och syftar till att Örebro ligger tryggt strax bakom topplagen.
- Det är viktigt för oss att bli bättre från i fjol. En femteplats vore en stor framgång. Men redan nu känner jag att vi totalt sett är bättre än förra säsongen. Malmö har verkligen imponerat men jag vet vad vi kan och matchen mot Gais (0-3) senast tror jag inte ska behöva påverka oss negativt. Det är tyvärr sådant som händer.

MALMÖ FF Skador/avstängningar : Edward Ofere (a), Rick Kruys (s).
Preliminär startelva : Johan Dahlin – Markus Halsti, Jasmin Sudic, Gabriel, Ricardinho – Gulliermo Molins, Robert-Åhman Persson, Daniel Andersson, Jiloan Hamad – Daniel Larsson, Wilton Figueiredo.
Håll ögonen på : Ricardinho. En av hela seriens bästa spelare. Klass rakt igenom. En modern försvarstyp med så mycket bollskicklighet och med inlägg som är ovärderliga för MFF. Grym i man-mot-man-spelet.
MFF -snack :
- Rick Kruys kände sig lite stel i baksidan så vi vilar honom idag och Agon Mehmeti har lite problem med ljumskarna. Det går lite upp och ned, säger MFF-tränaren Roland Nilsson till Sydsvenskan.
– Jag hoppas att jag får spela, men jag vet inte vilka chanserna är, säger en ödmjuk Figueiredo
- För mig är det viktigt att visa det jag kan inne på planen och vinner vi har vi fortfarande chans att bli topp fyra

Om vem som ersätter avstängde Edward Ofere är Roland Nilsson tyst om. Men Wilton Figueiredos förhoppningar går inte att ta miste på.

Publicerad 2009-10-04 kl 12:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå