POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR SERIEFINALEN: Skadeproblem inför säsongens viktigaste match

Elfsborg tvingas avvara stjärnorna Anders Svensson och Stefan Ishizaki - samtidigt som den viktiga KFF-trion Patrik Ingelsten, Lasse Johansson och David Elm alla är osäkra kort inför kampen.

Kalmar FF

Nanne Bergstrand, tränare:
- Givetvis ser vi fram mot den här seriefinalen som kommer att bli en riktig folkfest. När det gäller spelet så är det viktigt att vi inte nöjer oss med att spela försvarsspel utan att vi ser till så att vi får igång ett bra attackspel också, säger han till klubbens officiella hemsida.

Om Elfsborg:
- Haglund vet att de är fyra poäng efter om de förlorar på söndag. All press ligger på dem, men de orden vill han inte ta i sin mun, säger Bergstrand till Borås Tidning.

Om läget i laget:
Kalmar FF har frågetecken för Lasse Johansson, Patrik Ingelsten och David Elm. Helt klart är att Tobias Carlsson missar matchen.

Preliminär startelva Kalmar FF:
Petter Wastå - Arthur Sorin, Joachim Lantz, Marcus Lindberg, Emin Nouri - Rasmus Elm, Henrik Rydström, Lasse Johansson, Jimmie Augustsson - Viktor Elm - Patrik Ingelsten

Elfsborg

Magnus Haglund, tränare:
- Det känns att det väntar en toppmatch på gång. Samtidigt har vi alltid en bra laddning inför matcherna. Man får också komma ihåg att det här bara är en av sju återstående matcher.

Det pratas om ordkrig mellan dig och Nanne. Hur viktigt är det mentala inför en sådan här match? - Jag tycker inte att det har varit ordkrig. Uttrycker man en åsikt så blir det direkt ordkrig av det. Men det är klart att det alltid är lättare att slå ur underläge.

Om Kalmar FF:
- I vanliga fall brukar man kunna förutse ungefär hur en match ska bli, men den här gången är det väldigt svårt att sia i hur matchbilden kommer bli. Det kommer i alla fall bli kamp på alla delar av planen. Det är viktigt att vinna kampen i de bägge straffområdena.

Om läget i laget:
Stefan Ishizaki och Anders Svensson är borta resten av säsongen. Martin Andersson är avstängd.

Preliminär startelva Elfsborg:
Johan Wiland - Johan Karlsson, Andreas Augustsson, Teddy Lucic, Mathias Florén - Helgi Danielsson, Daniel Mobaeck - Emir Bajrami, Lasse Nilsson, Denni Avdic - James Keene

Publicerad 2008-09-27 kl 18:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå