POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR SYRIANSKA-MALMÖ: MFF: "Absolut ingen formsvacka"

Två raka förluster och noll mål framåt. Men svenska mästarna vill inte prata formsvacka.
- Det är absolut inte någon trend, säger Jiloan Hamad.

SYRIANSKA

Preliminär startelva (4-2-3-1):

Dwayne Miller - Isa Demir, Ivan Ristic, Omar Jawo, Ahmet Özdemirok - Abgar Barsom, Johan Arneng - Yussuf Saleh, Dinko Felic, Sharbel Touma - Peter Ijeh

Skador/avstängningar:
Robert Massi, Besim Kunic, Rabi Elia, Suleyman Sleyman

Han är formstarkast: Johan Arneng. Tillbaka i spel senast och visade direkt kvaliteter, även om Syrianska föll. Såväl lunga som hjärna i Syrianskas spel.

Citat från Syrianska:

- Det defensiva spelet har stämt bra, bortsett från några individuella missar. Men offensiven måste vi få igång nu, vi måste släppa det defensiva tänket lite. Vi måste våga gå framåt och försöka vinna matcherna, säger Sharbel Touma till Länstidningen.

- Det är ingen formgrej alls, det handlar mer om att vi har varit för försiktiga, om balansen i laget. Vi måste våga flytta fram lagdelarna.

- Vi måste komma högre upp i banan. Det går inte att springa upp och ner hela tiden, det orkar man inte. Då blir det för långa avstånd och (Peter) Ijeh blir för ensam där uppe.

MALMÖ FF

Preliminär startelva (4-4-2):

Dusan Melicharek - Ulrich Vinzents, Daniel Andersson, Yago Fernandez, Ricardinho - Jiloan Hamad, Ivo Pekalski, Wilton Figueiredo, Guillermo Molins - Agon Mehmeti, Dardan Rexhepi

Skador/avstängningar: Jasmin Sudic, Johan Dahlin, Daniel Larsson.

Han är formstarkast: Daniel Andersson. Efter två matcher med noll mål framåt har det ändå sett hyfsat ut bakåt för Malmö. Kapten Andersson bär ibland upp försvaret på egen hand.

Citat från Malmö:

- Vi har en bra känsla, det känns som att det är dags för tre poäng, säger Jiloan Hamad till FotbollDirekt.se.

- Två förluster är absolut ingen trend. Vi kanske inte har varit på topp, men det är svårt, vi hade fyra raka segrar och det är svårt att hålla uppe resultaten på det sättet.

- Vi måste göra det vi har gjort tidigare och vara positiva i vårt sätt att spela. Det gäller att se framåt. Kanske ska vi spela lite rakare.

- Självklart tungt att tappa Daniel Larsson, han har ofta varit hel och spelat hela säsongen för oss. Men det är som det är och vi har andra som kan gå in och göra det bra.

- Vi har inte fått laget än, men är det så att Dardan spelar så kommer han göra det bra. Han är väldigt talangfull och vi har spelat mycket ihop i u21-laget.

- Jag personligen har ganska bra koll på Syrianska, jag har kollat lite grann på dem eftersom man känner några i laget. De har haft lite motgång, men det är ett spelande lag även om man inte tror det. Och nu har de inget att förlora mot MFF.

- Jag tror ändå vår vilja blir avgörande. Vi ska göra en riktigt bra match och ta tre poäng.

Publicerad 2011-05-08 kl 11:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå