POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR TFF - ELFSBORG: Elfsborgs-hjälten osäker på spel

Allroundfenomenet Daniel Mobaeck avgjorde senast mot Helsingborg. Igår hade han feber och spelar troligen inte mot Trelleborg. Däremot kommer Denni Avdic tillbaka efter sin skada.

Trelleborg

Alf Westerberg, assisterande tränare:
- Vi genomför Kalmar-matchen på ett relativt bra sätt. Vi visar att vi kan stå upp mot vilket lag som helst. Däremot har vi fortfarande problem i genombrottspelet.

Saknar anfallarna självförtroende?
- Självförtroende får man av bra aktioner. Men visst skulle våra forwards må bra av att producera fler mål.

Om Elfsborg:
- Elfsborg har visat god form, samtidigt som man måste komma ihåg att det är skillnad på Elfsborg i Borås och utanför. De har några starka spelare individuellt i Anders Svensson och Stefan Ishizaki. Vi har bra koll på dem och gjorde en bra träningsmatch (0-0) mot dem på Borås Arena. Vi känner att vi har en bra chans att vinna hemma.

Om läget i laget:
- Vi har gott hopp om att Rasmus Bengtsson ska vara tillbaka. Annars har vi fortfarande Max Fuxberg, Jonas Bjurström, Fisnik Shala och Thommie Persson borta. Magnus Andersson är avstängd.

Preliminär startelva:
Johan Dahlin - Dennis Melander, Yousef Fahkro, Rasmus Bengtsson, Mikael Bengtsson - Erik Sundin, Mattias Thylander, Jens Sloth, Kristian Haynes - Michael Mensah, Andreas Drugge.

Elfsborg

Peter Wettergren, assisterande tränare:
- Vi har varit väldigt bra i vårt försvarsspel och det är något som vi har tränat väldigt mycket på inför säsongen. Vi har fått ändra en hel del i backlinjen, men de som har kommit in har gjort det riktigt bra och vet exakt vad de ska göra. Jag tycker även att vårt anfallsspel har fungerat även om vi borde gjort fler mål.

Om Trelleborg:
- Det är ett välorganiserat lag som har gjort det bra. De har en tydlig spelidé och jag var nere och såg dem mot Kalmar, då borde de haft en poäng med sig.

Om läget i laget:
- Elmin Kurgbegovic utgår och Denni Avdic kommer tillbaka. Martin Andersson är avstängd.
Reds anm: Daniel Mobaeck är sjuk och är ett stort frågetecken.

Preliminär startelva:
Johan Wiland - Johan Karlsson, Johan Sjöberg, Teddy Lucic, Mathias Florén - Anders Svensson, Helgi Danielsson - Stefan Ishizaki, Denni Avdic, Emir Bajrami - Fredrik Berglund.

Publicerad 2008-05-07 kl 12:21
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå