POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR TFF-AIK: "Honom måste vi se upp med"

Två lag som vill hänga med i toppen möts på Vångavallen. AIK-tränaren Mikael Stahre varnar för ett starkt Trelleborg och menar att laget främst måste se upp med en spelare.

- Joakim Sjöhage är en duktig indviduell spelare som vi får hålla ögonen på, säger tränaren Mikael Stahre FotbollDirekt.se.

Skador/avstängningar:
Mattias Nylund (s), Mikael Bengtsson (s), Emil Mårtensson (s), Jonas Bjurström (s), Marcus Falk-Olander (s), Fisnik Shala (s)

Preliminär startelva: Viktor Noring - Dennis Melander, Peter Abelsson, Rasmus Bengtsson, Yousef Fahkro - Kristian Haynes, Thommie Persson, Magnus Andersson, Marcus Pode - Andreas Drugge, Joakim Sjöhage

Håll ögonen på: Viktor Noring. 18-årige Noring har övertygat stort mellan stolparna och ses som en stor framtidsmålvakt. Läser spelet bra och har snabba reflexer.

TFF-snack:
- Vi har ännu inte lyckats nå upp till det spel som jag och laget önskar visa upp, men trots att vi inte är riktigt nöjda har vi ändå lyckats prestera bra resultat, skriver tränaren Tom Prahl på klubbens officiella hemsida.

- Matchen mot AIK är en match som vi måste kunna hantera för att realisera våra drömmar. AIK har i år en ny tränare i Mikael Stahre och spelar lite rakare och med större entusiasm och aggressivitet än förra säsongen.

AIK Tomi Maanoja (s), Kevin Walker (sjuk), Gabriel Özkan (s), Walid Atta (s), Per Karlsson (s), Mikael Thorstensson (osäker), Saihou Jagne (osäker)

Preliminärt startelva:
Daniel Örlund - Markus Jonsson, Nils-Eric Johansson, Jos Hoiveeld, Patric Bojent - Kenny Pavey, Jorge Ortiz, Daniel Tjernström, Pierre Bengtsson - Ivan Obolo, Martin Mutumba.

Skador/avstängningar:

Håll ögonen på: Jos Hoiveeld. Mittbacken har spelat stabilt i matcherna så här långt och har gjort några spektakulära brytningar. Får en ny mittbackspartner till den här matchen, då både Atta och Karlsson saknas.

AIK-snack: - Trelleborg är ett klart underskattat lag med bra spelare och bra tränare. Jag tycker de har ett bra kollektiv och spetsegenskaper. Joakim Sjöhage är en duktig indviduell spelare som vi får hålla ögonen på, säger tränaren Mikael Stahre.

- Det är bara under en enda match den här säsongen som vi har kunnat spela med det lag vi känt varit klart bäst för dagen och det var i premiären mot Halmstad. När man spelar så här tajt är det en del frånvaro som vi brottas med hela tiden. När man spelat mycket matcher blir det kontaktskador och slitningar.

Publicerad 2009-05-05 kl 12:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå