Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR TFF-KFF: "Trelleborg passar oss bra"

Både Trelleborg och Kalmar FF visade bra form innan landslagsuppehållet. När allsvenskan startar om på lördagen drabbar de båda lagen samman på Vångavallen i Trelleborg.

TRELLEBORG

Skador/avstängningar: Mattias Thylander (s), Max Fuxberg (s), Mattias Nylund (s), Kristian Haynes (o), Marcus Pode (s).

Preliminär startelva: Viktor Noring - Thommie Persson, Peter Abelsson, Jens Sloth, Mikael Bengtsson - Joakim Nilsson, Magnus Andersson, Andreas Drugge, Paulino, Andreas Wihlborg - Fredrik Jensen.

Håll ögonen på:
Viktor Noring. Extrem målvaktstalang. Titta på hans teknik, hans lugn och placeringsförmåga. Så mycket mer mogen än sin ålder.

TFF-snack: - Vi är inne i en ganska bra period. Storsegern mot Halmstad var värdefull och vi visade också mot AIK att det inte är så mycket som skiljer till topplagen, säger Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg till FotbollDirekt.se.

- Vad som inte är helt bra är att vi har en del spelare som kan missa den här matchen. Kristian Haynes har en skada och är osäker på spel. Det är också Marcus Pode som är sjuk. Det ser inte helt bra ut för någon av dessa.

KALMAR FF
Skador/avstängningar:
Mikael Eklund (s).

Preliminär startelva: Petter Wastå – Emin Nouri, Joachim Lantz, Stefan Åhlander, Stefan Larsson – Henrik Rydström, Tobias Eriksson – Daniel Mendes, Daniel Sobralense, Abiola Dauda – Ricardo Santos.

Håll ögonen på: Henrik Rydström. En begränsad fotbollsspelare men med fenomenal arbetskapacitet. Energin och pondus gör honom till en spelare som varje allsvensk klubb drömmer om. Titta på honom och se hur han påverkar sin omgivning.

KFF-snack: - Mest plus med vår form. Har sett bra ut på veckans träningar, kroppsspråk och så där. Vår form är helt enkelt klart på uppåtgående, synd bara att vi inte gjorde några mål till på Hammarby senast, säger Kalmar FF:s lagledare Ola Ragnarsson till FotbollDirekt.se.

Trelleborg?
- Trelleborg tror jag passar oss ganska bra. Men det är ett oerhört kompetent motstånd. Bra hemmastatistik och det är alltid kul att få möta en tränare som Tom Prahl, det gör en alltid lite mer på tårna – det kommer vi verkligen att vara.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-09-11 kl 19:10
Annons
Annons
Annons