POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR TRELLEBORG - SUNDSVALL: Sundsvallstränaren: ''En av de svåraste bortamatcherna''

Per-Joar Hansen har stor respekt för Trelleborg och deras tränare Tom Prahl. Men samtidigt meddelar han att bottenkrigande Sundsvall siktar på seger.

- Vi åker ner för att ta tre poäng och nyckeln till seger ligger i att vi tar till vara på våra målchanser. Dessutom måste vi ha snabba spelvändningar för att sätta Trelleborgs backlinje i rörelse, säger tränare Hansen till FotbollDirekt.se.

Trelleborg

Tom Prahl, tränare:
- En trepoängare är mycket välkommen och jäkligt viktig. För sedan blir det tuffare matcher och det gäller att ha fokus och koncentrationen på varje specifik drabbning för att få ut max hela tiden. Vi ska ta tag i matchen mot Sundsvall, visa stor beslutsamhet och fortsätta ha det fina försvarsspel som vi haft på sistone.

Om Sundsvall:
- Vi kommer inte få något gratis mot dem. En jobbig motståndare med flera duktiga spelare. Tänker främst på deras kantspelare, sedan är ju Hannes Sigurdsson en duktig huvudspelare och Linus Hallenius väldigt målfarlig.

Om läget i laget:
- Det har ljusnat men Andreas Drugge är fortfarande inte klar för spel. Men där hyser jag goda förhoppningar. I övrigt har Jens Sloth varit sjuk och är ett frågetecken.

Preliminär startelva Trelleborg:
Marcus Sahlman - Yousef Fakhro, Rasmus Bengtsson, Jens Sloth, Mattias Nylund - Erik Sundin, Magnus Andersson, Jonas Bjurström, Kristian Haynes - Andreas Drugge, Fredrik Jensen.

Sundsvall

Per-Joar Hansen, tränare:
- En av de svåraste bortamatcherna i allsvenskan med tanke på Trelleborgs form. Samtidigt åker vi ner för att ta tre poäng och nyckeln till seger ligger i att vi tar till vara på våra målchanser. Dessutom måste vi ha snabba spelvändningar för att sätta Trelleborgs backlinje i rörelse.

Om Trelleborg:
- Jag har stor respekt för Trelleborg och Tom Prahl. Han är oerhört duktig på att organisera lag både offensivt och defensivt.

Om läget i laget:
- Nuri Mustafi är avstängd. På skadefronten ser det ljust ut för Tobias Eriksson. Han är med i truppen som åker ner till Skåne.

Preliminär startelva Sundsvall
Andreas Lindberg - Erkan Saglik, Stefan Ålander, Magnus Powell, Billy Berntsson - Tobias Eriksson, Joel Cedergren, Roberto Mambo Mumba, Ari Skulason - Linus Hallenius, Hannes Sigurdsson.

FD-kommentar:
- Trelleborg är lite av höstens lag och har visat sig rejält svårslagna efter EM-uppehållet. Backlinjen har varit nästintill vattentät och kan laget behålla sin fina svit är det allsvenska kontraktet inom kort säkrat. Men ett tufft spelschema väntar efter matchen mot Sundsvall där bland annat lag som Hammarby, Kalmar, Elfsborg och Helsingborg står på programmet.

Sundsvall är just nu i ett större poängbehov och laget lär sälja sig dyrt på Vångavallen. Insatsen senast mot topplaget Elfsborg bör ha stärkt laget men ineffektivitet offensivt måste botas om laget vill klättra uppåt förbi det förhatliga nedflyttningsstrecket.

Publicerad 2008-09-22 kl 10:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå