Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR TRELLEBORG-ÖSK: Bottenlagen kämpar om poäng

Viktiga poäng står på spel i bottenstriden. Trelleborg saknar några spelare - men det oroar inte tränare Tom Prahl.

TRELLEBORGS FF

Tom Prahl, tränare:

- Det är avgörande för båda lagen om vem som ska lyckas ta sig uppåt i tabellen. Striden där nere är viktig, båda lagen behöver poäng. Det är en viktig match för oss - vi vill ha revansch för nederlaget i premiären.

Om Örebro:

- Örebro har blivit bättre nu med Kim Olsen i anfallet, de ser mycket giftigare ut nu än i våras. Deras yttrar är farliga, dem måste vi se upp med.

Om läget i laget:

- Vi har Michael Mensah som är borta helt och hållet och Jens Sloth är skadad. Kristian Haynes är avstängd och så är det frågetecken för Dennis melander. Det är som det brukar, tre-fyra spelare är borta.

ÖREBRO SK

Sixten Broström, tränare:

- Det ska bli en intressant match med tanke på hur vi spelade senast, det var en jämn match. Trelleborg blir ett svårt motstånd, de har sett väldigt bra ut sedan omstarten. Vi har varit väldigt bra på att skapa målchanser, vi har flera spelare som är villiga att löpa. Det är det vi är bra på just nu.

Om Trelleborg:

- De har spelat väldigt bra på senaste, de har blivit mer rätlinjiga i sitt anfallspel. Och dessutom är de kompakta i försvaret. Vi får se upp med deras omställningar och djupledsspelet - det är de väldigt snabba på.

Om läget i laget:

- Det ser hyfsat bra ut. Vi saknar inga spelare, bara lite smågrejer. Vi kör en lätt träning imorgon förmiddag så får vi se hur det ser ut då. Det blir ju en ändring i truppen också efter att Kristoffer Näfver har lämnat.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-03 kl 11:52
Annons
Annons
Annons