POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Inga bud på Anttonen - väljer ändå bort ÖSK

Patrik Anttonen har gjort klart att han lämnar Örebro.
Och högerbacken står hårdnackat fast vid sitt beslut - trots att bud fortfarande saknas.

- Det är klart att det inte känns helt bra att det inte löst sig med någon klubb än. Men beslutet står fast, säger Patrik Anttonen till FotbollDirekt.se.

Patrik Anttonen valde att inte skriva nytt kontrakt med Örebro i höstas - trots att klubben ville förlänga.
30-årige Anttonen har spelat i ÖSK i tolv säsonger. Och ett miljöombyte har lockat så pass mycket att högerbacksprofilen helt och hållet väljer bort en fortsättning med ÖSK - trots att inga bud kommit in på över två månader.

- Man faller in i vissa rutiner efter tolv år i klubben. Det blir en trygghet, man vet hur allt fungerar. Jag behöver utmana mig själv och känna press, både utifrån och från mig själv.

Anttonen känner sig långt ifrån är klar med fotbollen och litar på att intresserade klubbar kommer att dyka upp snart. Ett scenario där det står mellan krypa till korset och spela i ÖSK och att inte spela alls funderar han inte på.

- Det är klart att jag vill spela, att lägga av finns det ingen tanke på.
Men det vore förstås dumt att helt och hållet stänga dörren. Sedan vet jag inte vad Örebro säger, det känns som att detta att jag lämnar är ganska ömsesidigt mellan oss nu.

ÖSK:s supportrar startade Facebook-gruppen "Stanna Patrik Anttonen" i november. Anttonen har ännu inte tackat men känner sig rörd och lovar gå in och lägga en tack-kommentar.

- Jag är dålig på att uppdatera på Facebook, men det är klart att det känns fantastiskt det de har gjort. Jag måste gå in och skriva ett tack nu.   

Publicerad 2011-01-05 kl 11:42
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå