Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Inga bud på Wanderson - Gais säljer spelare om han stannar

Gais är beredda på att Wanderson kan bli kvar. Om det blir så öppnar ordförande Christer Wallin för en försäljning av en annan spelare.

- Om vi har råd att behålla Wanderson? Det tror jag men då får vi förmodligen sälja någon annan, säger Gais ordförande Christer Wallin till FotbollDirekt.se.

Fortfarande inget inkommet bud - en månad efter det allsvenska säsongsslutet. Och det kring Allsvenskans kanske hetaste spelare.
Lägg där till att Wanderson nyligen själv trodde på en 50-procentig chans till en fortsättning i Gais, trots det beskrivna rekordintresset för honom.

- Nu tror jag ändå han blir såld. Jag tror skytteligavinnaren i Allsvenskan har sålts tio år i rad. Det finns aldrig några garantier men har man gjort 25 poäng som Wanderson gjort så borde chansen vara enormt stor. Han är dessutom bara 23 år och i en perfekt ålder.

Men om det nu skulle bli så att det blir en fortsättning, trots allt, så vill Wallin tro att Gais kan finansiera ännu en Wanderson-säsong.
Han ser ingen paniksituation framför sig.

- Det tror jag vi kan göra, men då lär vi få titta på möjligheter att sälja någon annan spelare istället för honom. Det kan vara en möjlighet, funderar Gais ordförande.

Men något konkret finns fortfarande alltså inte.
- Nej, det finns inga bud. Vi har inte fått in något så är det. Å andra sidan hoppas jag det ska börja hända saker här i december.

Har ni satt priset för högt?
- Vi har inte satt någon prislapp. Det är konjunkturen som gör att det ser ut som det gör.

Publicerad 2009-11-27 kl 13:07
Annons
Annons
Annons