POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Inga Paulinho-förhandlingar inledda: "Önskar naturligtvis att han vill stanna"

Foto: Bildbyrån.

Paulinho har utgående kontrakt med BK Häcken. 
Ännu är inga förhandlingar igång om ett nytt kontrakt. 
- Vi önskar naturligtvis att han vill stanna, men samtidigt har han varit tydlig med sina drömmar om att komma iväg, säger sportchefen Sonny Karlsson till Fotbollskanalen. 

Häckens brasilianske anfallare Paulinho sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen. Brassen öppnade i vintras för en flytt utomlands, men efter segern mot AFC Eskilstuna i cupfinalen, så lät det annorlunda. Då öppnade 33-åringen för ett nytt kontrakt. 

Jag älskar Häcken och klubben älskar mig. Jag har gjort bra prestationer här, sa han till Aftonbladet då. 

Några månader senare bekräftar däremot Häckens sportchef Sonny Karlsson nu att förhandlingar om ett nytt kontrakt ännu inte är inledda. 

- Vi har inga förhandlingar igång, mer än att man säger till varandra att så här ser det ut och att vi vill det och du vill det, så att säga, säger Karlsson till Fotbollskanalen. 

- Vi håll på med det här just nu, förlängningar med både ledare och spelare. Det är väl det. När det sedan sker meddelar vi det, men vi kommer att titta på våra spelare nu, fortsätter han. 

Häcken vill förstås behålla Paulinho, men samtidigt råder det möjligen osäkerhet kring vad brassen vill framöver. 

- Vi önskar naturligtvis att han vill stanna, men samtidigt har han varit tydlig med sina drömmar om att komma iväg också. Det är väl mer en ödmjukhet kring att vi varit tillsammans i många år och haft framgångar tillsammans i många år. Vad han än väljer längs vägen finns det.

Det låter som att Häcken låter spelaren bestämma själv. 
- Ja, så är det.

Har du fått några indikationer på vad han vill?
- Nej, vi har inte haft några direkta samtal senaste tiden.

Paulinho vann i fjol skytteligan i allsvenskan och är den här säsongen noterad för nio mål på 15 matcher i serien. Paulinho tillhörde först Häcken mellan 2007 och 2011 och under den här sejouren i klubben har han spelat den gulsvarta dressen sedan 2015. 

Publicerad 2019-09-04 kl 18:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå