Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ingelsten har inte hört något från KFF

Begränsat med speltid i Heerenveen gör att Patrik Ingelsten är på väg bort från klubben men någon återkomst till Kalmar blir det inte.

- Jag har inte hört något från KFF. Agenterna har sagt att det finns ett visst svenskt intresse men jag tror inte det är från kalmar. De hade nog ringt direkt till mig i så fall, säger Ingelsten till Barometern.

I stället kan det bli Norge och Viking Stavanger som blir nästa klubbadress för den 27-årige anfallaren.
Den norska klubben gick på måndagseftermiddagen ut på sin hemsida och meddelade att klubben är överens med Heerenveen om en övergångssumma och att en läkarundersökning och Ingelstens personliga kontrakt återstår.

Men enligt Ingelsten själv är det inte glasklart att det blir den norska klubben.
- Nej, det känns väl inte riktigt nära. Att klubbarna är överens och att spelaren och spelaren och föreningen är överens är egentligen två helt skilda saker. Vi får se vad som händer den närmaste tiden men jag har inte planerat någon resa till Norge än i alla fall, säger Ingelsten.

Ingelsten har haft svårt att platsa hos Heerenveen den senaste tiden, mycket beroende på skadeproblem.
- Jag kämpade mig tillbaka och tog en plats i startelvan borta mot PSV Eindhoven när jag fick en bristning i vaden. Efter det har jag på nytt fått rehabträna och spelade 45 minuter med B-laget först för två veckor sedan.

Publicerad 2009-12-15 kl 10:00
Annons
Annons
Annons