POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
6v

Ingen Bengtsson på träningsplan - missar Skånederbyt för Malmö FF

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Malmö FF hoppades på Rasmus Bengtsson, men drygt 50 timmar innan Skånederbyt så kunde han fortfarande inte vara med på fotbollsträningen.

Uwe Rösler har tidigare sagt att han hoppades att Rasmus Bengtsson skulle kunna spela för Malmö FF mot Helsingborgs IF på söndag. Bengtsson, som har missat de senaste matcherna med en skada, var dock inte ute på träningsplanen i dag och kommer inte att kunna spela. 

- Han har inte tränat i dag. Det går framåt, han löper bra hastigheter där inne, och är nära att gå in i fotbollsträning. Han följer planen vi har lagt upp där, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson. 

Dagens träning, den näst sista innan derbyt och den sista helt öppna, var en lekfull sådan. Johan Dahlin var dock inte ute, och Bonke Innocent, Jo Inge Berget, Anders Christiansen, Arnor Traustason, och Sören Rieks gick av tidigt. Enligt Robertsson finns det inga farhågor för att de ska missa matchen, utan allt var planerat för bäst möjliga återhämtning. 

- Alla är individuellt anpassade för det vi tyckte var bäst. 

Fouad Bachirou var med laget en kort stund på uppvärmningen innan han körde individuell träning med fystränaren Ben Rosen. Han rehabiliterar sig från en skada i insida ledband i knäet och spelar inte mer i vår. Lasse Nielsen hade tidigare samma typ av skada, men åkte också på en reaktion i vaden och har inte tränat ute än. 

Enligt Robertsson löper dock Nielsen på bra där inne, och MFF har förhoppningar om att ha en skadefri trupp när de kommer tillbaka från sommaruppehållet.  

Publicerad 2019-05-31 kl 13:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå